23 juli 2017

Torino uitshirt en 3e shirt 2017-2018

Torino heeft vandaag de nieuwe uitshirts voor 2017-2018 bekend gemaakt. Dit gebeurde een week na de lancering van het nieuwe thuisshirt. Torino en kledingsponsor Kappa hebben twee verschillende uitshirts gelanceerd. Het 3e shirt wordt vooral gedragen wanneer het uitshirt dezelfde kleur heeft als het shirt van het thuisspelende elftal. Kappa is ook dit seizoen weer kledingsponsor van Torino. Beide partijen zijn sinds 2008 aan elkaar verbonden. Check hieronder de details van het nieuwe uitshirt en 3e shirt van de club die afgelopen seizoen als negende eindigde in de Serie A.

Wit Torino uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Torino uitshirt voor 2017-2018 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de bordeaux rode accenten uit de clubkleuren van de in 1906 opgerichte club. Zo zijn de mouwen bordeaux rood en geldt dit ook voor de ronde hals en de kleine, opstaande kraag. Deze opstaande kraag bevat bovendien een subtiele witte lijn. Verder is de body van het voetbalshirt geheel wit en is de linker onderkant voorzien van een watermerk van de stier uit het logo van de club. De rechter borst bevat het logo van Kappa en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. De trademark tekens van het Italiaanse sportmerk zijn aanwezig op de mouwen. Verder bevat de binnenkant van de kraag nog een detail. ierin staan de letters: FVCG. Dit betekent ''Forza Vecchio Cuore Granata.'' Dit is een verzameling van de clubliederen van Torino FC. De achterkant van de kraag bevat bovendien de naam van de club. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje met aan de zijkanten de trademark tekens van Kappa. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een rode band.

Beige Torino 3e shirt en tenue 2017-2018

Het 3e shirt heeft traditioneel een speciaal design. Dit shirt is beige en wordt ook gekenmerkt door het watermerk van de steigerende stier aan de linker onderkant van het voetbalshirt. Ook dit shirt bevat bordeaux rode accenten in de subtiele lijn van de opstaande kraag en in de trademark tekens van Kappa op de schouders en mouwen. De logo's van Kappa en de club staan op dezelfde plek als op het andere uitshirt en verder heeft dit shirt ook hetzelfde template. Dit tenue wordt ook compleet gemaakt door een beige voetbalbroekje met bordeaux rode accenten. Dit geldt ook voor de kousen.

Deze nieuwe shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Belotti, Ljajic, Falque, Benassi, Maxi Lopez, Baselli en andere sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt. 

Torino voetbalshirt kopen

De nieuwe Torino uitshirts en 3e shirts  voor 2017-2018 kan je vanaf medio augustus kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het Torino shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Check daar bovendien andere voetbalshirts van Italiaanse clubs. Directe levering!

Koop het nieuwe Torino shirt in DEZE SHOP

of deze winkel!