17 juli 2017

Torino FC thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van de Italiaanse club Torino is dit weekend ook officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Kappa en de Italiaanse club. In dit shirt speelt Torino de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het Olympisch Stadion in Turijn gedurende 2017-2018. Torino eindigde afgelopen seizoen op een negende plaats in de Serie A, waardoor het dit seizoen weer op het hoogste niveau actief is. Ook dit seizoen is Kappa weer verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van de club. Beide partijen hebben sinds 2008 een meerjarige overeenkomst. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt van de Italiaanse club.

Torino thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Torino Football Club voetbalshirt voor 2017-2018 heeft het gebruikelijke design. Het shirt is bordeaux rood en wordt gekenmerkt door het watermerk van de steigerende stier uit het logo van de club over de linker onderkant van het shirt. Verder bevat het shirt een rechte hals met een kleine opstaande kraag, welke een kleine, witte subtiele lijn bevat. De trademark tekens van Kappa zijn bovendien wit en zijn traditioneel aanwezig op de schouders en mouwen. Het logo van de Italiaanse kledingsponsor staat op de rechter borst en de linker borst is uitgerust met het logo van de in 1906 opgerichte club. De binnenkant van de kraag is bovendien uitgerust met een speciaal detail. Hierin staan de letters: FVCG. Dit betekent ''Forza Vecchio Cuore Granata.'' Dit is een verzameling van de clubliederen van Torino FC. De achterkant van de kraag bevat bovendien de naam van de club.

Het nieuwe Torino FC tenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje met aan de zijkanten de trademark tekens van Kappa. Bovendien staan op de broekjes het logo van het sportmerk en de Italiaanse club. De kousen zijn ook overwegend bordeaux rood. Deze nieuwe shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Belotti, Ljajic, Falque, Benassi, Maxi Lopez, Baselli en andere sterspelers. Check ook de nieuwe uitshirts. 

Torino voetbalshirt kopen

De nieuwe Torino voetbalshirts voor 2017-2018 kan je vanaf medio augustus kopen in de onderstaande online winkel. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het Torino shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Check daar bovendien andere voetbalshirts van Italiaanse clubs. Directe levering!

Koop het nieuwe Torino shirt in DEZE SHOP

of deze winkel!