12 juli 2019

Torino voetbalshirts 2019-2020

De Italiaanse voetbalclub Torino en de nieuwe kledingsponsor JOMA hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Turijn de Serie A  , Europa League en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2019-20. Omdat de club van trainer Mazzarri afgelopen seizoen op een zevende plaats eindigde en AC Milan uitgesloten is van Europees voetbal, speelt Torino in ieder geval in de voorronde van de Europa League. Vanaf dit seizoen is het Spaanse sportmerk JOMA kledingsponsor van Torino Football Club. Beide partijen tekenden een contract tot 2024. JOMA neemt het stokje over van Kappa, dat sinds 2008 kledingsponsor van de Italianen was.

Torino thuisshirt 2019-2020

JOMA heeft wel een eer groot te houden als het gaat om de tenues van Torino. Vaak hadden de tenues van Kappa een strak design. Of dat nu ook het geval is bij JOMA mogen jullie zelf oordelen. Het nieuwe thuisshirt van Torino is bordeaux rood met witte accenten in de polokraag, de band aan de onderkant van de mouwen en een band aan de onderkant van het tenue. Het logo van JOMA prijkt op de rechterborst en op de mouwen staan de trademark tekens van het Spaanse merk. Onder het logo van JOMA staat het embleem van subsponsor Beretta en op het midden van het tenue prijkt Suzuki. De achterkant van het tenue bevat in de nek de naam van de club en het oprichtingsjaar. De binnenkant van de kraag van de nieuwe Torino tenues is bovendien uitgerust met de tekst van het clublied: ''Lo urla la gente. Lo dice la storia. La leggenda e la nostra gloria. Torino siamo noi.''Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en bordeaux rode kousen.

Torino uitshirt 2019-2020

Het Torino uitshirt voor 2019-2020 is wat opvallender. Dit tenue is wit met aan de zijkanten een print van gradiënt stippen. Deze print loopt deels door op de achterkant van het tenue. Het uitshirt is verder uitgerust met een rechte hals met een bordeaux rood v-design. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is bordeaux rood. De logo’s van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje en witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Torino tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Belotti, Izzo, Zaza, N’Koulou, Baselli, Falque en andere spelers.

Torino FC voetbalshirt bestellen

De nieuwe Torino voetbalshirts voor 2019-2020 kun je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande webwinkels. Deze tenues zijn alleen beschikbaar voor volwassenen en hebben een prijs van € 80,-. In deze winkels kan je het Torino shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de sterspelers. Check ook het overzicht met beschikbare Torino producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Torino voetbalshirt in deze WINKEL

of DEZE SHOP!

Torino voetbalshirts 2019-2020

Torino voetbalshirts 2019-2020