1 augustus 2019

Torino 3e voetbalshirt 2019-2020

Torino en de nieuwe kledingsponsor JOMA hebben vandaag ook het 3e shirt van de Italiaanse club officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Turijn de uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia dit seizoen. Het Spaanse sportmerk Joma vervangt vanaf dit seizoen Kappa. Beide partijen tekenden een contract voor meerdere seizoenen.

Het blauwe Torino uitshirt voor 2019-2020

Het alternatieve uitshirt van Torino is geheel blauw met bordeaux rode accenten, als verwijzing naar de kleuren van het thuisshirt. De bordeaux rode accenten zijn te vinden in het v-design van de hals en in de mouwen. De zijkanten van het tenue bevatten bovendien een design van dunne gradiënt puntjes, welke overlopen in een bordeaux rode taping aan de zijkanten van het tenue. Het logo van JOMA prijkt op de rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met de trademark tekens van JOMA. De linkerborst bevat het embleem van de Italiaanse club en onder het logo van JOMA staat het logo van sponsor Beretta. De achterkant van het derde tenue van de club van trainer Walter Mazzarri bevat de naam van de club met het oprichtingsjaar (1906). De binnenkant van de kraag bevat een deel van het clublied van de club uit Turijn:

‘’Lo urla la gente
Lo dice la storia
La leggenda è la nostra gloria
Torino siamo noi.’’

Het nieuwe derde tenue van Torino wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een bordeaux rode taping. De kousen van het tenue zijn bovendien bordeaux rood. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Torino derde tenue, waarin het elftal debuteerde tijdens de gewonnen Europa League wedstrijd tegen Debrecen. Dit tenue wordt gedragen door spelers als Belotti, Zaza, Falque, Izzo, Ansaldi, Baselli en nog meer sterspelers. Check ook de andere Torino voetbalshirts voor 2019-2020.

Torino FC voetbalshirt bestellen

De nieuwe Torino voetbalshirts voor 2019-2020 kun je vanaf medio augustus/september bestellen in de onderstaande webwinkels. Deze tenues zijn alleen beschikbaar voor volwassenen en hebben een prijs van € 80,-. In deze winkels kan je het Torino shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de sterspelers. Check ook het overzicht met beschikbare Torino producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Torino voetbalshirt in deze WINKEL

of DEZE SHOP!