Torino FC voetbalshirts 2021-2022

De Italiaanse voetbalclub Torino FC en kledingsponsor JOMA hebben deze week de nieuwe Torino voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Turijn de Serie A en Coppa Italia wedstrijden in 2021-2022. Torino eindigde afgelopen seizoen op een vijftiende plek in de Serie A en wist zich dus maar ternauwernood te handhaven op het hoogste niveau. Ook dit jaar is JOMA weer de producent van de Torino FC tenues. Deze functie heeft het Spaanse sportmerk sinds de zomer van 2019. Suzuki staat sinds 2013 als shirtsponsor op de tenues van Torino en dat is ook dit seizoen weer het geval.

Torino FC thuisshirt 2021-2022

Het JOMA Torino thuisshirt 2021-2022 is dit jaar weer overwegend bordeaux rood en bevat een all-over sublimatieprint van rechthoeken, waarin het clublogo en het oprichtingsjaar (1906) is verwerkt. De badge van de club prijkt op het midden van het tenue en het logo van JOMA staat zowel op de rechterborst als op de mouwen. Op de voorkant van het tenue staan in het wit ook de logo's van Suzuki en Beretta. Het Torino thuisshirt bevat verder een v-hals. De binnenkant van de hals bevat de tekst: ''Granata è una seconda pelle.'' In de nek op de achterzijde van het tenue zijn de naam van de club en het oprichtingsjaar verwerkt. Het voetbalbroekje en de kousen van het Torino thuistenue zijn ook bordeaux rood met uitingen van de club en JOMA.

Torino FC uitshirt 2021-2022

Het JOMA Torino uitshirt 2021-2022 is dit jaar overwegend wit met een wat diepere v-hals en wordt bovendien gekenmerkt door de diagonale bordeaux rode band van de linker schouder naar de rechter onderkant van het tenue. Dit design is een eerbetoon aan het tenue van River Plate, tegen wie Torino een benefietwedstrijd speelde na het Superga drama in 1949. In 1949 kwam bijna het voltallige team van Torino om bij een vliegtuigramp in Superga, in de buurt van Turijn. De binnenkant van de hals bevat dan ook een tekst, die verwijst naar het drama: ''Eterna Amicizia – Torino -26 maggio 1947 – Eterna Amistad.'' Deze tekst is ook verwerkt in de diagonale band op het tenue. Hierin staat ook het logo van Suzuki. De andere logo's op het tenue staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met bordeaux rode details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Torino voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Belotti, Rodriguez, Sanabria, Bremer, Linetty, Zaza, Warming, Lyanco en nog meer spelers.

Torino FC voetbalshirt bestellen

De JOMA Torino voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van zowel het thuisshirt als het uitshirt is € 79,95 voor volwassenen en dit tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkels vind je bovendien goedkope Torino t-shirts en kun je de voetbalshirts laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Torino voetbalshirt in de Torino fanshop

of deze WINKEL

Torino thuisshirt 2021-2022

Torino uitshirt 2021-2022