Torino FC voetbalshirts 2022-2023

Torino FC en kledingsponsor JOMA hebben vandaag de nieuwe Torino voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Italiaanse voetbalclub de Serie A en Coppa Italia wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Vorig seizoen eindigde Torino op de tiende plek in de Italiaanse competitie. Ook dit seizoen is JOMA weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Torino FC voetbalshirts. Het Spaanse sportmerk is sinds medio 2019 de kledingsponsor van de voetbalclub uit Turijn.

Torino thuisshirt 2022-2023

Het Torino FC thuisshirt 2022-2023 is dit jaar weer geheel bordeaux rood en wordt gekenmerkt door de print van het steigerende stier op de onderkant van het voetbalshirt. De omlijning van deze stier is roze. Verder heeft het voetbalshirt een v-hals met een gevouwen kraag. De binnenkant van de kraag is uitgerust met het motto van de club: ‘’Granata É Una Seconda Pelle’’ (Granaat is een tweede huid). In de nek op de achterzijde van het tenue zijn de naam en het oprichtingsjaar van de club verwerkt: Torino FC 1906). Het logo van kledingsponsor JOMA staat op de rechterborst en op de mouwen. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Op de voorkant van het tenue staan ook de logo’s van Suzuki en Fratelli Beretta. Het Torino FC thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een bordeaux rode band. De kousen zijn zwart en bevatten aan de bovenzijde ook een bordeaux rode band.

Torino uitshirt 2022-2023

Het Torino uitshirt 2022-2023 heeft hetzelfde template als het thuistenue. Dit voetbalshirt is wit en bevat ook de contouren van de stier uit het clublogo op de onderzijde van het tenue. De band aan de onderkant van de mouwen is bordeaux rood en hetzelfde geldt voor de v-hals en gevouwen kraag. Alle details en logo’s op het uittenue zijn ook bordeaux rood en staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het Torino FC uittenue 2022-2023 wordt gecompleteerd door een bordeaux rood voetbalbroekje en kousen. Op de kousen staat ook weer de naam van de Italiaanse voetbalclub.

Torino derde wedstrijdshirt 2022-2023

Opvallende kleuren voor het nieuwe tricot van Torino. Het Spaanse sportmerk Joma heeft gekozen voor een basiskleur Claret. In Nederland wordt deze kleur vaak vergeleken met Violet. Maar het meest in het oog springend zijn de details. Deze zijn namelijk vel geel van kleur. Dit zorgt voor een erg levendig aspect van het shirt. Deze gele details komen terug in de naam van  kledingsponsor Joma en sponsor Beretta op de rechterborst, Het clubwapen van de club uit Turijn op de linkerborst en het logo van hoofdsponsor Suzuki op het midden van het shirt. Dezelfde kleur komt terug in de binnenkant van de kraag. Hier staat namelijk het motto van de club: ‘’Granata É Una Seconda Pelle. Dit betekent ‘’Een granaat is een tweede huid.) OP de mouwen van het shirt komt het logo van kledingsponsor Joma ook terug. De letter J staat hier in de vel gele kleur. In de achterkant van de kraag staat de naam van de club met het oprichtingsjaar (Torino FC 1906). Ook nog een derde sponsoruiting komt terug op de achterkant van het shirt. Helemaal aan de onderkant om precies te zijn. Het nieuwe derde wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek, met rode biesjes aan de onderkant van de pijpen. De kousen die bij het tenue horen zijn vel geel van kleur. Zowel op de broek als op de kousen zijn ook uitingen van sponsor en club terug te vinden.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de JOMA Torino voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Bremer, Radonjovic, Singo, Pellegri, Lukic, Zaza, Seck, Sanabria en andere spelers.

Torino FC voetbalshirt bestellen

De JOMA Torino voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van zowel het thuisshirt als het uitshirt is € 79,95 voor volwassenen. De voetbalshirts zijn namelijk beschikbaar in de volgende maten: S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkels vind je bovendien goedkope Torino t-shirts en kun je de voetbalshirts laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Torino voetbalshirt in de Torino fanshop

of deze WINKEL

Torino thuisshirt 2022-2023

Torino thuisshirt 2022-2023

Torino uitshirt 2022-2023

Torino uitshirt 2022-2023