Torino voetbalshirts 2020-2021

Torino en kledingsponsor Kappa hebben vandaag de nieuwe Torino voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de Italiaanse club de Serie A en Coppa Italia wedstrijden dit seizoen. Torino Football Club eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plaats in de Italiaanse competitie en wist zich dus maar net te handhaven. Sinds vorig seizoen is JOMA de kledingsponsor van de club uit Turijn en ook dit seizoen is het Spaanse sportmerk weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de Italiaanse club.

Torino thuisshirt 2020-2021

Het Torino thuisshirt 2020-2021 heeft het iconische design. Het tenue is overwegend bordeaux rood en bevat een watermerk van het steigerende paard uit het clublogo aan de linkerzijde van het tenue. Verder bevat het tenue een kleine v-hals met aan de achterkant een witte band. Het logo van de kledingsponsor prijkt op de rechterborst en ook de mouwen bevatten het logo van het Spaanse sportmerk. De linkerborst bevat de clubbadge van de Italiaanse club. De binnenkant van de hals bevat de tekst: ‘’GRANATA È UNA SECONDA PELLE”  (Granata is een tweede huid). In de nek op de achterzijde van het tenue is de naam van de club met het oprichtingsjaar verwerkt: FC Torino 1904. Verder bevatten de zijkanten van het tenue een dunne witte taping. Op het tenue staan ook verschillende sponsoren. Suzuki prijkt op het midden van het tenue en de rechterborst is uitgerust met het logo van Beretta. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode taping. De kousen zijn bordeaux rood met aan de bovenkant een witte band.

Torino uitshirt 2020-2021

Het Torino FC uitshirt 2020-2021 heeft dit jaar een klassiek design en dat komt met name door de polokraag van het tenue. Het tenue is geheel wit en de logo’s van alle sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De sponsorlogo’s op het tenue zijn allemaal bordeaux rood. Het uittenue bevat bovendien dezelfde details als het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje met aan de zijkanten een witte taping. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een bordeaux rode lijn. De keepers van Torino dragen dit seizoen een geel keeperstenue met een ronde hals en in het keeperstenue zijn ook bordeaux accenten verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Torino tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Belotti, Izzo, Zaza, Lyanco, Bremer, Verdi, Rodriguez en nog meer spelers.

Torino FC voetbalshirt bestellen

De nieuwe Torino voetbalshirts 2020-2021 kun je vanaf september bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van zowel het thuisshirt als het uitshirt is € 79,95 voor volwassenen en dit tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkels vind je bovendien goedkope Torino t-shirts en kun je de voetbalshirts laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Torino voetbalshirt in de Torino fanshop

of deze WINKEL

Torino thuisshirt 2020-2021

Torino uitshirt 2020-2021

Torino tenues 2020-2021