14 september 2018

Torino 3e voetbalshirt 2018-2019

Torino en kledingsponsor Kappa hebben deze week een nieuw 3e shirt uitgebracht. Dit shirt wordt door de spelers van Torino gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia. Dit is vooral het geval wanneer het andere uitshirt teveel lijkt op het voetbalshirt van het thuisspelende elftal. Torino eindigde vorig seizoen op een negende plaats in de Italiaanse competitie en is daarom ook dit seizoen weer aanwezig op het hoogste niveau van Italië. Kappa is sinds 2008 kledingsponsor van de Italiaanse club en verantwoordelijk voor het design van het nieuwe 3e shirt van de Italianen.

Groen Torino 3e shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Torino 3e shirt voor 2018-2019 is geheel groen met gouden details. De gouden details zijn te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen, de toelopende v-hals en in de logo’s van Kappa op de rechter borst en de mouwen. Ook het logo van hoofdsponsor Suzuki Jimny is deels goud. Verder wordt het nieuwe Torino tenue gekenmerkt door de de all-over print van driehoeken. In deze driehoeken is de stier uit het logo van de Italiaanse club verwerkt. Het logo van Torino prijkt ook op de linker borst. Verder staat ook het logo van Fratelli Beretta op de rechter borst en Sportpesa staat op de achterkant van het tenue. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten ook nog gouden lijnen en in de nek is de leus van de club verwerkt: ‘’Granata e il Nostiro Colori.’’De achterkant van het voetbalshirt bevat niet het design van ruiten. Het alternatieve uittenue of derde tenue van Torino wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten een gouden taping. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Torino voetbalshirts voor 2018-2019, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Belotti, Zaza, Baselli, Falque, Aina en andere sterspelers. Check ook de andere shirts voor 2018-2019.

Torino FC voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Torino 3e shirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is ongeveer € 90,-. In de onderstaande shops kan je het Torino shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de naam van je favoriete sterspeler. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Torino voetbalshirt in deze WINKEL

of DEZE SHOP!