10 juli 2018

Torino FC voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Italiaanse club Torino heeft vandaag haar nieuwe voetbalshirts gelanceerd voor het seizoen 2018-2019. Dit is gedaan in samenwerking met de trotste kledingsponsor Kappa. Afgelopen seizoen eindigde Torino FC op een keurige 9e plaats in de eindschikking van de Italiaanse competitie. Dit betekent dat we de nieuwe shirts aankomend seizoen zien tijdens de wedstrijden in de Serie A en de Coppa Italia. De thuiswedstrijden speelt Torino in het Stadio Grande Torino. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 28.000 supporters. Verantwoordelijk voor het design van de nieuwe shirts van Torino FC is Kappa. Deze functie vervult het sportmerk al sinds 2008. Check hieronder de details van de nieuwe wedstrijdshirt van Torino FC.

Torino FC thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Torino FC heeft weer het gebruikelijk design. De basiskleur van het shirt is bordeaux rood. Het shirt wordt versierd met een all-over print van verschillende driehoeken met daarin natuurlijk een afbeelding van een stier. Verder bevat het nieuwe thuisshirt van de Italiaanse club een witte V hals. Op de mouwen van het shirt is het logo van Kappa te zien. Ook dit log is wit van kleur. Aan de zijkant van het shirt is een subtiele lijn te zien, deze is wit van kleur. De naam van Kappa staat ook nog geschreven op de rechterkant van de borst. Onder de naam van Kappa staat het logo van sponsor Beretta. Op de linkerkant van de borst staat het clubwapen van Torino FC. Op de voorkant van het shirt is ook het logo en de naam van shirtsponsor Suzuki te zien. Het nieuwe thuistenue van de Italiaanse club wordt gecompleteerd door een bordeaux rode broek en bordeaux rode voetbalkousen.

Torino FC uit shirt en tenue 2018-2019

Net als afgelopen jaar, is ook het nieuwe uitshirt van Torino FC overwegend wit. Het nieuwe uitshirt van Torino is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van de Italiaanse club. Dit betekent dat ook op het uitshirt een patroon van driehoeken te zien is. In deze driehoeken is de stier uit het logo van de club afgebeeld. De kraag van het shirt is een V hals. Deze is versierd met een bordeaux rode rand. Ook de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn voor de helft bordeaux rood van kleur. De andere helft van de bies is wit. Het logo van Kappa komt ook terug op de mouwen van het shirt. Dit logo is ook bordeaux rood van kleur. De naam van Kappa staat ook geschreven op de rechterkant van de borst. Onder de naam van het kledingmerk prijkt de naam van sponsor Beretta. Het clubwapen van Torino is te zien op de linkerkant van de borst. De naam van de shirtsponsor Suzuki staat op het midden van het shirt. Het nieuwe uittenue van Torino wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte voetbalkousen.

Torino FC 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Kappa heeft ook een derde wedstrijdshirt gelanceerd voor de Italiaanse club. Ook dit derde shirt is namelijk gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt en uitshirt van Torino. Het gave patroon van driehoeken met de stier erin komt dus ook terug in het nieuwe derde shirt. De kleur van het nieuwe shirt van Torino is zwart van kleur met rode details. Deze details komen terug in de hals van het shirt en aan de biesjes van de mouwen. De uitingen van de sponsoren bij het thuis- en uitshirt zijn hetzelfde bij dit nieuwe derde wedstrijdshirt.

Torino FC voetbalshirt bestellen

De nieuwe Torino voetbalshirts voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webwinkels. Deze tenues zijn alleen beschikbaar voor volwassenen en hebben een prijs van € 90,-. In deze winkels kan je het Torino shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de sterspelers. Check ook het overzicht met beschikbare Torino producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Torino voetbalshirt in deze WINKEL

of DEZE SHOP!