Thailand voetbalshirts 2022

De Thaise voetbalbond en kledingsponsor Warrix hebben de nieuwe Thailand voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Thaise voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op de Azië Cup in 2023. Dit toernooi vindt van 16 juni tot 16 juli 2023 plaats in China. Thailand heeft zich opnieuw niet weten te plaatsen voor het WK van 2022 in Qatar. Ook dit jaar is het lokale sportmerk Warrix Sportswear weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Thailand voetbalshirts. Deze functie heeft het sportmerk sinds 2016.

Thailand thuisshirt 2022

Het Warrix Thailand thuisshirt 2022 is blauw en bevat een all-over print, welke wat weg hebben een de structuur van de huid van een olifant en dit verwijst natuurlijk naar de bijnaam van het nationale elftal: ''War Elephants.'' Het Thailand thuistenue bevat verder een polokraag met een witte band. De band aan de onderkant van de mouwen is ook blauw en is ook uitgerust met een witte band. Op de rechterborst prijkt het logo van Warrix Sportswear en de linkerborst bevat de badge van de Thaise voetbalbond, de Football Association of Thailand. Dit betreffen siliconen 3D geprinte badges in het effen wit. De binnenkant van de hals bevat de leus van het nationale elftal: FAITH! Het thuistenue van Thailand wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. De tenues hebben verder een speciale structuur. De tenues bevatten namelijk een geweven patroon, waarin de zogenaamde Airflow 360 technologie is verwerkt. Deze technologie heeft wat weg van de Vaporknit technologie van Nike en zorgt ervoor dat de tenues naadloos aansluiten op het lichaam. De CombaTech technologie zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Thailand uitshirt 2022

Het Warrix Thailand uitshirt 2022 heeft hetzelfde template als het thuistenue. Dit voetbalshirt is echter wit met blauwe accenten. De logo's op de borst zijn blauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de band in de polokraag. Het tenue bevat dezelfde structuur en all-over print als het thuistenue. Het Thailand uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met blauwe accenten. Het nationale elftal heeft ook een alternatief uitshirt, het Thailand 3e shirt 2021-2022. Ook dit tenue heeft hetzelfde template. Het 3e shirt is volledig groen met effen witte logo's en een effen witte lijn aan de onderkant van de mouwen en in de polokraag. Het broekje en de kousen van het Thailand uittenue zijn ook groen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Warrix Sportswear Thailand voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Songkrasin, Bunmathan, Dangda, Yooyen, Jakkprasatat en nog meer spelers. De Thailand tenues kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je fan van het nationale elftal, check goedkope t-shirts en hoodies in deze SHOP!

Thailand thuisshirt 2022

Thailand 3e shirt 2022