5 september 2016

Thailand voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Thailand voetbalshirts voor 2016-2017 zijn vorige week officieel bekend gemaakt door de voetbalbond van het land en kledingsponsor Grand Sports. In deze nieuwe shirts speelt Thailand de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 in Rusland. Thailand strijdt in een groep met Australië, Zuid Korea, de Emiraten, Saudi Arabië, Japan en Irak om een plek bij de eerste twee. De nummer één en twee kwalificeren zich voor het WK in Rusland. De voetbalbond van Thailand en kledingsponsor Grand Sport lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van het Aziatische land. We bespreken ze hieronder allebei.

Thailand thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Thailand thuisshirt voor 2016-2017 is blauw met dunne pinstripes. Verder is het shirt uitgerust met zwarte accenten. Deze zwarte accenten komen terug in de klassieke polo kraag en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Zowel de kraag als de bies is uitgerust met gouden details. Verder is de binnenkant van de kraag uitgerust met een speciale tekst, welke verwijzen naar het land. De linker borst van het voetbalshirt van het Aziatische land bevat het logo van kledingsponsor GRAND SPORT en de andere borst bevat het logo van de voetbalbond FAT (Football Association of Thailand). Het nieuwe tenue van Thailand wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met zowel gouden als zwarte details.

Thailand uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Thailand uitshirt voor 2016-2017 heeft hetzelfde template als het uitshirt. Dit shirt is echter overwegend rood en bevat ook dunne verticale pinstripes. Ook dit shirt is aan de binnenkant uitgerust met een ruit met daarin een Thaise tekst en op de borst staan de logo's van de voetbalbond en Grand Sport. Ook dit shirt wordt gecompleteerd door een stijlvolle polo kraag. Het uittenue bevat een rood voetbalbroekje en rode kousen met gouden en zwarte details. Check hieronder de foto's van de nieuwe Thailand voetbalshirts en tenues voor 2016-2017. In deze nieuwe shirts speelde het land al in de verloren kwalificatiewedstrijd tegen het Saudi Arabiƫ van Bert van Marwijk.

Thailand shirt kopen

De nieuwste Thailand voetbalshirts voor 2016-2017 scoor je vanaf medio oktober in deze shop! Inclusief de mogelijkheid tot officiƫle bedrukking. Check daar ook de nieuwste Thailand t-shirts of andere merchandising van het land! Directe levering!

Thailand -shirt -2016-2017


Thailand -voetbalshirt -2016-2017