30 september 2016

Thailand 100 jarig bestaan voetbalshirt 2016-2017

De Thaise voetbalbond heeft in samenwerking met kledingsponsor Grand Sport een nieuw voetbalshirt gelanceerd ter ere van het 100 jarig bestaan van de Thaise voetbalbond. In dit nieuwe shirt speelt het nationale elftal van Thailand de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Thailand strijdt in een poule met Australië, Saudi Arabië, Japan, de Verenigde Arabische Emiraten en Irak in poule B om twee tickets naar het WK in Rusland. We bespreken hieronder het nieuwe shirt van Thailand!

Thailand voetbalshirt en tenue 2016-2017

Het Thailand shirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de rode en witte verticale banen over het shirt. Over het midden van het nieuwe shirt loopt een brede rode baan, welke geflankeerd wordt door twee dunnere witte banen. Deze banen hebben bovendien een special effect. Aan de zijkanten van de banen zijn namelijk kleine stippen verwerkt. Verder is het nieuwe Thailand shirt uitgerust met een klassieke polo kraag. De mouwen zijn geheel rood en bevatten een blauwe band. De linker borst bevat het logo van de Thaise voetbalbond in het goud. De FAT (Football Association of Thailand) werd in 1916 opgericht en in 1925 geaccepteerd als lid van de FIFA. Dit jaar viert de bond het 100 jarig bestaan, waarvan het shirt onderdeel is. De rechter borst van het nieuwe Thailand voetbalshirt is uitgerust met het logo van Grand Sport. Grand Sport is een Thais sportmerk en is sinds 2011 kledingsponsor van het nationale elftal. Het nieuwe Thailand tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen met witte details. Check hieronder de foto's van de nieuwe Thailand shirts, welke vanaf nu gedragen worden door sterspelers als Songkrasi, Chappuis en Bunmathan. Begin deze maand lanceerde de voetbalbond ook al twee nieuwe voetbalshirts. 

Thailand voetbalshirt kopen

Het nieuwe Thailand voetbalshirt voor 2016-2017 ter ere van het 100 jarig bestaan van de voetbalbond kan je vanaf medio november kopen in de onderstaande shop. Hier scoor je ook andere merchandising van het land of andere voetbalshirts van Aziatische landen. Directe levering gegarandeerd.

Scoor het nieuwe Thailand shirt in deze SHOP!

Thailand -voetbalshirts -100-jarig -bestaan

Thailand -100-jaar -2016-2017-voetbalshirt