13 maart 2018

Thailand voetbalshirts 2018-2019

De spelers van het nationaal elftal van Thailand weten in welk shirt zij komend jaar gaan schitteren. Zojuist zijn namelijk de nieuwe wedstrijdshirts van het Aziatische land gelanceerd, dit in samenwerking met kledingsponsor Warrix Sports. Afgelopen seizoen was het eerste jaar dat, voor Europa dit relatief onbekende merk, op het shirt van Thailand schitterde. Het contract van Warrix Sports met de Thaise voetbalbond loopt nog door tot in ieder geval 2020. De nieuwe ontwerpen zijn te bezichtigen tijdens de WK kwalificatiewedstrijden en tijdens de Azië Cup. Thailand heeft zich namelijk voor het eerst sinds 12 jaar weten te plaatsen voor het eindtoernooi van de Azië Cup. In een poule met Irak, Vietnam, Chinees Taipei en Indonesië mocht Thailand zich na 6 wedstrijden de trotse winnaar van poule F noemen. Door dit succes is het land aankomend jaar terug te zien op het eindtoernooi van de Azië Cup. Niet alleen het thuistenue van de ploeg die 129e staat op de FIFA ranglijst is gelanceerd, Warrix Sports heeft tegelijk ook het nieuwe uittenue van het land naar buiten gebracht. Ben jij benieuwd naar de nieuwe shirts van de ‘’War Elephants?’’ Check de details hieronder!

Thailand thuistenue 2018-2019

Afgelopen seizoen was het eerste seizoen in de geschiedenis van het Thaise voetbal dat het thuisshirt van het land niet blauw was. Dit jaar heeft kledingsponsor Warrix Sports de blauwe kleur weer teruggebracht als dé kleur van het thuisshirt. Het shirt wordt ook dit jaar gekenmerkt door de bekende henley collar. Aan de bovenkant van de kraag is een subtiel rood randje te vinden wat de kraag compleet maakt. De mouwen van het shirt bevatten een zigzaggend strepen print. Deze print loopt door tot en met de schouders van het shirt. Op de borst van het shirt kunnen natuurlijk de logos van zowel de kledingsponsor als de Thaise voetbalbond niet ontbreken. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Warrix Sports. Warrix Sports is in Azië een erg bekend merk maar in Europa is het merk pas bekend geworden vanaf het moment dat Warrix Sports schittert op het shirt van Thailand. Het logo van de Thaise voetbalbond prijkt rechts op het shirt van Thailand. Boven het logo van de voetbalbond schittert er een gouden kroon. Het tenue wordt gecompleteerd door een Blauwe broek en Blauwe kousen. Deze kousen hebben een zwarte bovenrand.

Thailand uittenue 2018-2019

Het nieuwe uittenue van Thailand is volledig rood van kleur. Het shirt is gebaseerd op hetzelfde template als het thuistenue en dit is dan ook te zien aan de henley collar die ook op het uittenue terug te vinden is. Deze kraag wordt versierd door een subtiel zwart randje. Ook de mouwen van het shirt hebben hetzelfde zigzag patroon als bij het thuistenue. Deze print zorgt ervoor dat de mouwen donkerder van kleur zijn. Dit zorgt voor een erg gaaf effect! Op de rechterkant van de borst van het uittenue is het logo van Warrix Sports te vinden en de linkerkant van de borst bevat het logo van Thaise voetbalbond. De logo’s zijn beide in gouden kleur op het shirt te zien, dit geldt ook voor de logo’s op het thuistenue. Het uittenue van Thailand wordt compleet gemaakt door een rode broek en rode kousen. Ook deze rode kousen hebben een zwarte bovenrand.

Thailand 3e tenue 2018-2019

Warrix Sports heeft ook nog een derde tenue voor het Aziatische land gelanceerd. De basiskleur van dit tenue is wit. De drie tenues vertegenwoordigen dus de kleuren van de vlag van Thailand. In tegenstelling tot het thuis en uittenue van Thailand heeft het derde tenue een ronde kraag. De mouwen van het shirt zijn zwart van kleur en ook loopt er een zwarte baan aan de zijkant van het shirt. Op de rechterborst van het shirt is het logo van Warrix Sports te vinden en de linkerkant van de borst bevat het logo van de Thaise voetbalbond. Boven het logo van de Thaise voetbalbond staat de  gouden kroon. Het 3e tenue van het Aziatische land wordt gecompleteerd door een zwarte broek en witte kousen. Deze kousen hebben ook een zwarte rand aan de bovenkant.

Vooralsnog is niet mogelijk om de nieuwe tenues van Thailand in Europa te kopen. Op het moment dat dit wel kan leest u dat als eerste op deze site! Ben jij fan van Thailand en schreeuw jij ze naar de overwinning op de Azië cup? Check dan de speciale fan t-shirts in DEZE WEBSHOP