Thailand voetbalshirts 2019-2020

In samenwerking met de Thaise voetbalbond heeft het Thaise merk Warrix nieuwe Thailand voetbalshirts gelanceerd onder het motto: ''Now or Never.'' In deze tenues speelt het Thaise elftal onder andere de wedstrijden in de Azië Cup. Dit toernooi vindt van 5 januari tot 1 februari plaats in de Verenigde Arabische Emiraten. Bovendien speelt het land in dit tenue overige wedstrijden gedurende de periode 2019-2020. De Thaise voetbalbond en Warrix lanceerden zowel een nieuw thuisshirt als een uitshirt en 3e shirt. Hieronder bespreken we het design van deze drie nieuwe voetbalshirts van Thailand.

Thailand thuisshirt 2019-2020

In de Azië Cup van 2019 neemt Thailand het in poule A op tegen de Verenigde Arabische Emiraten, India en Bahrein. Dat doet het land in een flitsend thuisshirt. Het voetbalshirt van het Thaise elftal is geheel blauw en bevat een melange achtige print in de andere kleuren van de Thaise vlag. Het voetbalshirt bevat namelijk dunne, rode en witte strepen. De rode kleur komt ook weer terug in de V-hals en een streep op de mouwen. Het logo van Warrix prijkt in het fel rood op de rechter borst en de andere borst is uitgerust met het logo van de voetbalbond. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe sokken met aan de onderkant een rode band.

Thailand uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het uitshirt van het Thaise voetbalelftal heeft hetzelfde template. Dit shirt bevat ook een V-hals en wordt gekenmerkt door de horizontale, rode banen over het tenue. Dit shirt bevat een V-hals met een blauwe lijn en deze kleur komt ook weer terug op de mouwen. Het logo van Warrix op de rechter borst is zilver en de andere borst bevat ook weer het logo van de club. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met aan de onderkant een zilveren band. Thailand heeft ook nog een ander uitshirt, namelijk het 3e shirt. Dit shirt is wit en heeft een iets andere hals. Deze hals heeft namelijk wat weg van de EQT hals van adidas. Dit is een combinatie van een rechte hals en V-hals en deze is rood/blauw. Ook dit shirt bevat de melange achtige print met dunne, rode en blauwe strepen. Dit derde tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met aan de onderkant een rode en blauwe band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Thailand tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Songkrasin, Dangda, Tedsungnoen, Bunmathan, Kraisorn en andere sterspelers!

Thailand voetbalshirt bestellen

De nieuwe Thailand tenues van Warrix Sports kan je vooralsnog nergens bestellen. Ben je fan van het nationale elftal? Check dan fan t-shirts en andere merchandising in de onderstaande winkel! Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Thailand merchandising altijd in deze winkel!