Thailand voetbalshirts 2020-2021

De Thaise voetbalbond en Warrix hebben vandaag de nieuwe Thailand voetbalshirts voor 2020-2021 gelanceerd. Deze nieuwe tenues draagt het Thaise voetbalelftal tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar gedurende de periode 2020-2021. Warrix Sportswear is een Thais sportmerk, dat sinds 2018 een samenwerkingsverband heeft met de Thaise voetbalbond. Beide partijen lanceerden afgelopen weekend het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Thailand thuisshirt 2020-2021

De nieuwe Thailand voetbalshirts voor 2020-2021 hebben een vrij basic, maar elegant design. Het thuisshirt van het Thaise voetbalelftal is komende jaargang marineblauw met gouden accenten. Zowel het logo van de kledingsponsor als van de Thaise voetbalbond (Football Association of Thailand /FAT) op de borst zijn namelijk goud. Daarnaast is het tenue uitgerust met een polo kraag. De raglanmouwen van het thuisshirt zijn voorzien van kleine, horizontale strepen en de flitsende strepen komen ook deels terug over de body van het thuisshirt. Verder bevat het thuistenue weinig opvallende details. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en kousen met gouden details.

Thailand uitshirt 2020-2021

Het Thailand uitshirt voor 2020-2021 heeft bijna hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue bevat echter een henley collar en is rood. Ook dit tenue bevat gouden logo's van de bond en Warrix. Ook de raglanmouwen en de body van het uitshirt zijn voorzien van kleine strepen. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Thailand tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Songkrasin, Bunmathan, Dangda, Yooyen, Sarachat, Puangchan, Do en nog meer spelers. Afgelopen maand lanceerde Warrix ook al een speciaal 3e voetbalshirt voor het Thaise voetbalelftal.

Thailand voetbalshirt bestellen

Helaas kun je het Thailand thuisshirt en uitshirt vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie om het Thaise elftal mee aan te moedigen? Bestel het dan in de onderstaande shop! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Thailand merchandising altijd in deze winkel! 

Thailand voetbalshirt

Thailand thuisshirt 2020-2021

Thailand uitshirt 2020-2021