3 juni 2016

Swansea City voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van Swansea City voor 2016-2017 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor JOMA em de club uit Wales. In deze shirts speelt Swansea City de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende komend seizoen. Swansea City eindigde afgelopen seizoen als twaalde in de Premier League, waardoor het komend seizoen weer op het hoogste niveau zal acteren. Het Spaanse sportmerk JOMA is vanaf 2016-2017 de kledingsponsor van de club en heeft Adidas vervangen. Vandaag werden door het merk en de club uit Swanse zowel het thuisshirt als uitshirt gelanceerd. Uiteraard bespreken we beide voetbalshirts van ''The Swans''.

Swansea City thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Swansea City thuisshirt voor 2016-2017 heeft een klassiek design en is dit jaar geheel wit. Verder is het nieuwe shirt van Swansea uitgerust met een klassieke henley collar met subtiele zwarte accenten. De binnenkant van de kraag bevat de naam van de in 1912 opgerichte club: SWANSEA CITY AFC. Op de mouwen staan de trademark tekens van JOMA, welke vanaf dit seizoen kledingsponsor is van de Engelse club. Check meer over de deal tussen Swansea en JOMA hier. Het merk zal in ieder geval de komende vier jaar de club uit Wales voorzien van tenues en trainingskleding. Het logo van het merk staat bovendien op de rechter borst. De linker borst bevat het iconische logo van de club, welke gekenmerkt wordt door een zwaan. Vanaf komend seizoen is BETEAST de nieuwe shirtsponsor van de club. Het gokbedrijf vervangt GWFX als sponsor. GWFX stond de afgelopen drie seizoenen als shirtsponsor op de voetbalshirts van Swansea. Het nieuwe tenue van Swansea City is geheel wit. Dit betekent dat het tenue wordt gecompleteerd door een geheel wit voetbalbroekje waarop ook de logo's van de club en JOMA prijken. De kousen zijn bovendien geheel wit en bevatten de naam van de kledingsponsor en de naam van de club SWANSEA AFC. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt.

Swansea City uitshirt 2016-2017

Waar het nieuwe thuisshirt van Swansea City een vrij klassiek design heeft, heeft het nieuwe uitshirt voor 2016-2017 een flitsender design. Dit shirt is overwegend turquoise en loopt naar de onderkant over in een donkerdere kleur blauw. Dit shirt is voorzien van een v-hals. De zijkanten van de hals zijn donker blauw en de v-hals bevat een subtiele turquoise, witte en navy blauwe lijn. Deze subtiele accenten komen bovendien terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van JOMA, de club en BETEAST staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe Swansea City uittenue wordt gecompleteerd door een navy blauw short met zowel aan de bovenkant als aan de onderkant turquoise accentne. Ook deze voetbalbroekjes zijn uitgerust met de logo's van JOMA en de club. De kousen zijn geheel licht blauw en bevatten een design van dunne horizontale witte strepen. Ook hierop staat de naam van de club en de naam van de Spaanse kledingsponsor. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van Swansea City, waarin sterren als Ayew, Gomis, Sigurdsson, Williams, Montero en nog meer sterren zullen spelen komend seizoen.

Swansea City voetbalshirt kopen

Het nieuwe Swansea City voetbalshirt voor 2016-2017 kan je voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande shops vanaf juli. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 70,- en voor kinderen € 65,-. Hier kan je je Swansea City shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of met de printing van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt, die de club ook draagt tijdens de wedstrijden in de competitie. Andere Swansea producten kopen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder!  Wil je het shirt eerder hebben? Stuur ons gerust een e-mail en wij kijken wat we voor je kunnen doen!

Koop het nieuwste Swansea shirt vanaf nu in deze officiële SWANSEA shop

of in deze shop!


Swansea -city -shirts -2016-2017

Swansea -city -thuis -shirt -2016-2017

Swansea -city -uit -shirt -2016-2017