Swansea City voetbalshirts 2020-2021

Swansea City heeft, in samenwerking met de Spaanse kledingsponsor Joma de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Wales haar wedstrijden in de Championship, FA Cup en League Cup gedurende 2020-2021. Afgelopen seizoen eindigde ‘’The Swans’’ op de zesde plek in de tweede competitie van Engeland. Verantwoordelijk voor het design van de shirts is dus JOMA. Het sportmerk is sinds 2016 verantwoordelijk voor de designs van de tenues van Swansea City.

Swansea City thuisshirt 2020-2021

Swansea City heeft ook dit jaar weer een wit/zwart thuisshirt. Wit is de basiskleur van het tenue en verder is het shirt uitgerust met zwarte details. Deze zwarte details komen allereerst terug in de grafische print aan de onderkant van het shirt. Deze print is geïnspireerd door de kuststreek van de stad uit Wales. De zwarte details komen ook terug in de stijlvolle biezen aan de onderkant van de mouwen. Hierin is ook de print verwerkt, welke aan de onderkant van het shirt terugkomt. Ook de kraag van het tricot is uitgerust met een zwarte versiering. Het logo van Joma staat op de rechterborst. Deze ‘’J’’ is zwart van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Swansea City. De hoofdsponsor van de club is de universiteit van stad uit Wales. Deze staat op het midden van het shirt. Op de achterkant van het shirt staat in de kraag geschreven ‘’Jack Army.’’ Het nieuwe thuistenue van Swansea City wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en witte kousen. Deze worden versierd met zwarte details.

Swansea City uit shirtshirt 2020-2021

Het Swansea City uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Een erg gave kleurencombinatie van turquoise en roze zorgt er wat ons betreft voor dat dit één van de mooiste tenues van dit seizoen is. De grafische print, aan de onderkant van het tenue, wordt bij het uitshirt gekenmerkt door verschillende driehoeken in de kleur roze. Ook de biesjes en de omlijning van de kraag van het nieuwe uittricot zijn roze. Het logo van Joma  staat zowel op de mouwen als op de rechterborst. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Swansea City. Deze is monochroom aan de kleuren van het tenue. De naam van de shirtsponsor, Swansea University, prijkt op het midden van het shirt. Deze is, net als de andere details, roze van kleur. De broek en de kousen van het nieuwe uittenue van Swansea City zijn turquoise. Deze worden versierd met roze details. Swansea City heeft dit seizoen ook een 3e shirt of alternatief uitshirt. Dit tenue is navy blauw en wordt gekenmerkt door het design van dunne, verticale lijnen. Ook dit tenue is uitgerust met roze accenten. Deze komen terug in de band in de v-hals en aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's op het tenue zijn wit en staan op dezelfde plek als op de andere voetbalshirts. Dit tenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje en kousen met roze accenten. 

Swansea City voetbalshirts bestellen

De nieuwe Swansea City voetbalshirts 2020-2021 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar een gaaf retro voetbalshirt van ''The Swans'''? Check dan de onderstaande winkel. Directe levering! 

Bestel je Swansea City retro voetbalshirts in deze SHOP! 

Swansea City uitshirt 2020-2021

Swansea City 3e shirt 2020-2021