4 augustus 2017

Swansea City 3e shirt 2017-2018

Swansea City en JOMA hebben een nieuw voetbalshirt aan de collectie voor 2017-2018 toegevoegd. Deze week werd namelijk het nieuwe 3e shirt van de club uit Wales gelanceerd onder het motto: ''GRIT AND BEAUTY.'' In dit nieuwe shirt speelt de club van trainer Paul Clement een aantal wedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup gedurende 2017-2018. Het shirt betreft overigens een limited edition versie, welke maar beperkt in de clubshop van de Premier League club gekocht kan worden. Check hieronder de details van het nieuwe tricot.

Swansea City 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe shirt van Swansea City is dit seizoen overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de gouden details. Deze gouden details komen terug in een dunne lijn aan de zijkanten van de v-hals. Bovendien bevat deze v-hals een goud binnenstuk. Daarnaast komen de gouden accenten terug in twee diagonale banen ter hoogte van de oksels en is de bies aan de onderkant van de mouwen goud. Het Spaanse merk JOMA is dus kledingsponsor van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Liberty Stadium. Het logo van het Spaanse sportmerk prijkt op de rechter borst, terwijl de mouwen uitgerust zijn met de trademark tekens van het Spaanse merk. Het sportmerk is overigens sinds vorig seizoen kledingsponsor van de club. Beide partijen tekenden destijds een langdurige overeenkomst. Verder staat het logo van ''The Swans'' op de linker borst en staat op het midden van het shirt Letou. Het shirt bevat op de linker mouw ook een zogenaamde mouwsponsor. Het logo van Barracuda staat namelijk op deze mouw. Daarnaast is aan de binnenkant van het shirt de naam van de club verwerkt: SWANSEA CITY FC. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met gouden details. Eerder presenteerden de club en JOMA al het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Deze shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Llorente, Sigurdsson, Sung-yong, Fer, Montero, Routledge, Narsingh en andere sterren.

Swansea City voetbalshirt kopen

Het nieuwe zwart/gouden shirt van Swansea kan je alleen in de clubshop kopen. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 74,95. Wil je andere Swansea producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop de nieuwste Swansea City merchandising in deze WINKEL!

of DEZE SHOP!