Swansea City voetbalshirts 2022-2023

Swansea City en kledingsponsor JOMA hebben vandaag de nieuwe Swansea City voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd met het motto: ''Our History. Our Future. Our Way.'' In deze tenues spelen ''The Swans'' de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden in 2022-2023. Afgelopen seizoen eindigde de club uit Wales op de vijftiende plek in de EFL Championship. Ook dit jaar is JOMA weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Swansea City voetbalshirts. Het Spaanse sportmerk is sinds medio 2016 kledingsponsor van Swansea en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot medio 2023.

Swansea City thuisshirt 2022-2023

Het Swansea City thuisshirt 2022-2023 is een mix van drie belangrijke elementen van de club, namelijk een sterke trot op de rijke geschiedenis en het erfgoed van de club en de stad, een verlangen naar een mooie en succesvolle toekomt en de sterke identiteit van de club. heeft kenmerkende kleuren, maar bevat ook verwijzingen naar het voetbalshirt van het seizoen 1992-1993. In het tenue zijn namelijk rood en zwarte details verwerkt. Het voetbalshirt bevat een witte polokraag, welke aan de onderkant zwart is en ook een dunne, rode lijn bevat. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met een speciale jacquard print. Dit zogenaamde ''ripped design'' is in het materiaal van het tenue geweven en is ook een verwijzing naar de voetbalshirts van dertig jaar geleden. Op de rechterborst prijkt het logo van JOMA en de linkerborst bevat het nieuwe clublogo. Dit logo is een moderne versie van het clublogo van de periode 1992-1997 en wordt gekenmerkt door de afbeelding van een zwaan op een kasteel met daarachter witte en zwarte banen met een lichtblauw vlak. In het logo zijn ook de naam van de club en het oprichtingsjaar (1912) verwerkt. Vanaf dit seizoen staat Westacres als hoofdsponsor op het midden van het tenue en bevat de achterzijde het logo van Swansea Building Society. Het Swansea City thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje, welke ook de logo's van de club en JOMA bevat. De kousen zijn wit en zijn aan de bovenkant uitgerust met een zwarte en rode baan.

Swansea City uitshirt 2022-2023

Het nieuwe Swansea City uitshirt 2022-2023 is ook geïnspireerd door een voetbalshirt van de jaren '90, namelijk het uitshirt van de periode 1993-1995. De body van het Swansea City uitshirt is oranje en bevat een design van zigzag banen. De mouwen zijn wit met een design van blauwe en oranje geometrische vormen en penseelstreken. Verder bevat het uitshirt een witte v-hals met een blauwe kraag. De zijkanten van het uitshirt zijn uitgerust met een blauwe baan. Alle sponsorlogo's op het Swansea City uittenue zijn blauw en staan op dezelfde plek als het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje. De kousen zijn oranje en bevatten aan de bovenzijde een blauwe en witte lijn.

De keepers van Swansea City dragen dit seizoen een paars keepersshirt met V-hals en een all-over print van zwarte golven. De nieuwe tenues zijn gemaakt van 100 procent gerecycled polyester. als onderdeel van Joma's initiatief om oceaanvervuiling te stoppen en plastic afval te elimineren door de ontwikkeling van gerecyclede producten. De stof biedt uitstekend ademend vermogen dankzij de ultramoderne micromesh-afwerking, terwijl Joma's flatlock-naadsysteem zorgt voor elasticiteit en bewegingsvrijheid.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Swansea City voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Obafemi, Piroe, Wolf, Smith, Christie, Ntcham, Bennett, Paterson, Dhanda, Congreve en nog meer spelers.

Swansea City voetbalshirt bestellen

De JOMA Swansea City voetbalshirts 2022-2023 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar een gaaf retro voetbalshirt van ''The Swans'''? Check dan de onderstaande winkel. Directe levering! 

Bestel je Swansea City retro voetbalshirts in deze SHOP! 

Swansea City thuisshirt 2022-2023

 

Swansea City thuisshirt 2022-2023

Swansea City thuisshirt 2022-2023

Swansea City uitshirt 2022-2023

Swansea City uitshirt 2022-2023