19 juni 2017

Swansea City voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van Swansea City zijn vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor JOMA en de Premier League club. In deze nieuwe shirts speelt Swansea de Premier League en FA Cup wedstrijden gedurende 2017-2018. JOMA en Swansea City lanceerden vandaag tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club uit Wales. Check hieronder alle details van beide nieuwe shirts van de in 1912 opgerichte club.

Swansea City thuis shirt 2017-2018

Het nieuwe Swansea City thuisshirt voor 2017-2018 is zoals altijd wit en wordt dit seizoen gekenmerkt door de zwarte y-hals. Dit is het shirt waarin ''The Swans'' de thuiswedstrijden in het Liberty Stadium speelt dit seizoen. Verder heeft het tenue van Swansea dit jaar een vrij simpel design. Op het midden van het shirt prijkt de nieuwe hoofdsponsor van de club: LETOU. Tegelijkertijd met het nieuwe shirt werd dit Aziatische online gokbedrijf gepresenteerd door Swansea. Een andere nieuwe sponsor is te vinden op de linker mouw. Hier staat namelijk het logo van Barracuda. Barracuda is een online beveiligingsbedrijf. Het logo van het Spaanse sportmerk Joma staat op de rechter borst, terwijl de trademark tekens van het merk op de mouwen staan. JOMA is sinds het seizoen 2016-2017 kledingsponsor van de club van trainer Paul Clement. De linker borst van het nieuwe tricot is uitgerust met het logo van de club. Verder bevatten de onderkant van de mouwen een dunne, zwarte bies. Het thuistenue van Swansea wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een zwarte band. Op de shorts prijken ook de logo's van de club en Joma. De kousen van het nieuwe tenue hebben ook deze kleurencombinatie. Deze zijn geheel wit en bevatten aan de bovenkant dunne zwarte strepen.

Swansea City uit shirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt heeft een wat specialer design. Dit shirt is overwegend rood met groene details. Hiermee is het shirt geheel in stijl van de kleuren van de vlag van Wales. Bovendien bevat het uitshirt van Swansea een all-over print, geheel in stijl van de tradities van het land. Het shirt is uitgerust met een groen/witte v-hals en bevat bovendien een opstaande kraag in het groen/rood/wit. Dit design komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van JOMA, de club, Barracuda en LETOU staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een rood broekje met aan de zijkanten een groene strip. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en JOMA. De kousen hebben hetzelfde design als de kousen van het thuistenue. Deze zijn rood met dunne groene strepen.

In deze nieuwe tenues spelen vanaf nu spelers als Leroy Fer, Sigurdsson, Llorente, Montero, Mawason, Routlegde, Amat en andere spelers.

Swansea City voetbalshirt kopen

Het nieuwe Swansea City shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen € 64,95. In de onderstaande online shops kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruiken we de officiële Premier League bedrukking. Dit is dezelfde printing als de spelers op het shirt dragen gedurende dit seizoen. Wil je andere producten van de club kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Swansea City shirt kan je vanaf nu kopen in deze WINKEL!

of DEZE SHOP!