Swansea City voetbalshirts 2019-2020

Swansea City en JOMA hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Wales de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2019-20. De club eindigde afgelopen seizoen als tiende in de Championship. Sinds 2016 is het Spaanse sportmerk JOMA kledingsponsor van ''The Swans'' en het is ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Swansea City thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Swansea City thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend wit met een all-over camouflage print. Daarnaast bevat het tenue zwarte accenten. De ronde hals met knoopje (de zogenaamde Kiwi collar) is zwart en ook de bies aan de onderkant van de mouwen en een band aan de zijkant van de mouwen is zwart. Het voetbalshirt bevat bovendien een zwarte taping aan de zijkanten. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van JOMA en de linkerborst bevat het logo van Swansea City AFC. Op het midden van het tenue prijkt sponsor YOBET. De binnenkant van het voetbalshirt bevat de leus van de club van manager Steve Cooper: ''Oh CITY said I.'' Deze tekst is een verwijzing naar het feit dat het in 2020 vijftig jaar geleden is dat de club haar naam veranderde van Swansea Town in Swansea City.  De achterkant van het thuisshirt is voorzien van de bijnaam van Swansea: JACK ARMY. De binnenkant van de hals is verder uitgerust met de naam en het oprichtingsjaar van de club: Swansea City AFC 1912. Daaronder staat het logo van de Swansea University. Het voetbalbroekje van het thuistenue is overwegend wit met een zwarte band aan de onderkant. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Swansea City uit shirt en tenue 2019-2020

Het Swansea City uitshirt voor 2019-2020 wordt gekenmerkt door de verticale banen in het zwart/groen. De banen zijn uitgerust met dunne, groene en zwarte strepen, die door elkaar heenlopen. De banen worden geflankeerd door dunnere groene strepen. Het uitshirt is verder uitgerust met een ronde hals. De mouwen zijn zwart met aan de onderkant een groene band. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met groene details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Swansea City tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Celina, Olsson, Routledge, Dyer, van der Hoorn en nog meer spelers.

Swansea City voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van Swansea kan je vanaf juli/augustus bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 74,95. In deze winkels kan je het nieuwe shirt van de club uit Wales ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! Directe levering!

Koop de nieuwste Swansea City merchandising in deze WINKEL!

of DEZE SHOP!