29 augustus 2018

Swansea City voetbalshirts 2018-2019

Het naar de Championship gedegradeerde Swansea City en kledingsponsor JOMA hebben ook de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Wales de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende het seizoen 2018-2019. Ook dit seizoen is het Spaanse sportmerk JOMA weer kledingsponsor van de club. Beide partijen hebben sinds het seizoen 2016-2017 een verbintenis. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club van trainer Graham Potter.

Swansea City thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Swansea City heeft dit seizoen een klassiek design. Het shirt is geheel wit en bevat een zwarte y-hals met knoopjes. De zwarte accenten komen ook terug in dunne strepen aan de zijkanten van het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de logo's van JOMA en de club op het tenue zijn zwart. Het logo van JOMA staat op de linker borst en de mouwen. Hoofdsponsor van Swansea is BETUK.com. De binnenkant van de hals bevat de naam van de club en het tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen.

Swansea City uitshirt en 3e shirt 2018-2019

Het nieuwe Swansea City uitshirt voor 2018-2019 heeft een iets moderner design. Dit shirt is oranje en dit shirt loopt middels een graphic print over in het grijs. De onderkant van het voetbalshirt is geheel grijs. Ook aan de zijkanten van het shirt, aan de binnenkant van de hals en in de bies zijn donker grijze accenten aanwezig. De logo's van de club, JOMA en BetUK.com staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en dit tenue wordt compleet gemaakt door een grijs broekje en grijze kousen. Swansea heeft dit jaar ook een 3e shirt. Dit voetbalshirt is paars met zwarte en gouden details. De mouwen en de polo kraag zijn zwart en de mouwen bevatten een subtiele gouden lijn. Ook de naam van de club aan de binnenkant van de kraag is goud. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met paarse en gouden details!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Bony, Narsingh, Ger, Van der Hoorn, Montero, McBurnie en andere sterspelers!

Swansea City voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van Swansea kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 74,95. In deze winkels kan je het nieuwe shirt van de club uit Wales ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! Directe levering!

Koop de nieuwste Swansea City merchandising in deze WINKEL!

of DEZE SHOP!