22 juni 2015

Swansea City uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Swansea City uitshirt 2015-2016 is afgelopen weekend officieel gelanceerd door Adidas en de club uit Wales. In dit voetbalshirt speelt Swansea City de uitwedstrijden in de Premier League, League Cup en FA Cup gedurende het seizoen 2015-2016. Eerder deze maand lekte het design van het nieuwe voetbalshirt van Swansea City al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het design van het nieuwe voetbalshirt van de club die haar thuiswedstrijden afwerkt in het Liberty Stadion. Het rood/zwarte uitshirt van het seizoen 2014-2015 wordt ingeruild voor een uitshirt met twee nieuwe kleuren.

Swansea City uittenue 2015-2016

Het nieuwe Swansea City uitshirt 2015-2016 wordt namelijk gekenmerkt door de brede navy blauwe en fel groene horizontale banen over de voorkant van het voetbalshirt. Deze bevat namelijk drie groene vlakken en drie blauwe vlakken. De achterkant van het shirt is geheel navy blauw en verder is het voetbalshirt van Swansea City uitgerust met verschillende groene details. Deze details komen terug in de ronde hals en de meshgaatjes onder de ronde hals. Het design van meshgaatjes komt ook terug in een baan aan de onderkant van de mouwen en in een baan aan de onderkant van het Swansea City uitshirt. In deze gaatjes is de Adidas Climacool technologie verwerkt, welke ervoor zorgt dat vocht naar de buitenkant van het shirt getransporteerd wordt. Deze gaatjes hebben bovendien een ventilerende functie. Ook de drie bekende Adidas strepen over de schouders en mouwen zijn fel groen. De linker borst is uitgerust met het logo van Swansea City, welke gekenmerkt wordt door een zwaan. De andere borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor Adidas, welke al sinds 2011 kledingsponsor is van de club. Hoofdsponsor GWFX versiert sinds 2013 de voetbalshirts van Swansea City. Het nieuwe uittenue van Swansea City wordt gecompleteerd door een fel groen voetbalbroekje met aan de bovenkant een navy blauwe band en aan de zijkanten drie Adidas strepen. De logo's van de club en Adidas staan in het wit op de shorts. De kousen worden evenals het nieuwe uitshirt gekenmerkt door het design van navy blauwe en groene banen. Twee weken geleden werd al het nieuwe Swansea City thuisshirt 2015-2016 gelanceerd. Dit voetbalshirt bevat gouden details. Check hieronder de foto's van het nieuwe Swansea City uitshirt.

Swansea City uitshirt 2015-2016 kopen

De Swansea City voetbalshirts 2015-2016 kan je vanaf eind juli 2015 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Inclusief officiƫle Premier League bedrukking van sterspelers als Sung-Yong, Gomis, Montero, Shelvey, Sigurdsson en Flores of een eigen naam en nummer. Bedruk je Premier League voetbalshirt ook met de officiƫle Premier League badge!

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

Swansea -City -voetbalshirt -2015-2016

Swansea -City -uitshirt -2015-2016