27 mei 2011

Sunderland uitshirt 2011/2012

De uitshirts van Sunderland voor het seizoen 2011/2012 zijn officieel bekend gemaakt via de website van de club. De nieuwe uitshirts van Sunderland hebben een frisse kleur (lichtblauw) en maken deel uit van de Umbro ''Tailored by'' lijn van Umbro. Het shirt van Sunderland wordt verder gekenmerkt door de brede horizontale baan op de borst. Deze loopt tot over de mouwen. Op de linkerborst in deze band staat het logo van Sunderland en op de andere borst het logo van teamkledingleverancier Umbro. Het shirt heeft verder een witte ronde kraag en hoofdsponsor Tombola staat op het midden van het shirt.

Het broekje dat bij het Sunderland uittenue 2011/2012 hoort is geheel wit met een klein blauw detail aan de uiteinden van het short. De logo's van Umbro en Sunderland staan ook op het voetbalbroekje. De kousen van het Sunderland uittenue zijn geheel wit en bevatten een blauwe band  net boven het midden van de kous. Hierin staat het logo van Sunderland. Check hieronder de foto's van het nieuwe Sunderland uittenue 2011/2012.

 

De nieuwe Sunderland voetbalshirts kunje vanaf nu kopen in de voetbalshop van Subside Sports. Check hier ook andere Sunderland shirts.