21 maart 2011

Sunderland thuisshirt 2011/2012

Het nieuwe Sunderland thuisshirt voor het seizoen 2011/2012 is dit weekend door Nike en Umbro officieel bekend gemaakt. In dit voetbalshirt zal Sunderland de laatste wedstrijd van dit seizoen spelen in de Premier League. Het nieuwe shirt heeft, zoals je van Umbro kan verwachten, een vrij simpel design, maar straalt opnieuw de identiteit van de club uit. Het shirt is opnieuw rood/wit gestreept, bevat een V-hals welke zwart is, evenals de onderkant van de mouwen. Op de linkerborst staat het logo van Sunderland, op de andere borst het logo van Umbro en op het midden van het shirt sponsor Tombola.

De achterkant van het shirt kent een opvallend design. De rood/zwarte strepen van de voorkant van het shirt lopen niet door naar de achterkant. Deze strepen lopen namelijk op de achterkant van het shirt schuin naar elkaar toe, zodat er een V wordt gecreeerd, welke voor een deel lijkt op de vorm van het Umbro logo.

 

Het voetbalbroekje dat bij het nieuwe Sunderland thuisshirt hoort, is zwart en de sokken zijn rood-wit gestreept. Beide items bevatten het logo van Umbro. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt. Deze shirts kan je vanaf nu hier kopen. Koop hier ook het huidige Sunderland shirt en merchandising.