6 mei 2016

Stoke City voetbalshirts 2016-2017

Het nieuwe thuis shirt en uit shirt van Stoke City voor 2016-2017 zijn vandaag officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor Macron en de Engelse Premier League club. In deze nieuwe shirts speelt Stoke City de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2016-2017. Macron is vanaf dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van de club. Het Italiaanse merk en ''The Potters'' tekenden begin deze week een contract voor de duur van vijf seizoenen. Hiermee heeft het Italiaanse merk Macron het Amerikaanse merk New Balance vervangen als kledingsponsor van de club. Vandaag zijn zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van Stoke City gelanceerd onder het motto: ''CUT FROM A DIFFERENT CLOTH'' We bespreken hieronder het design van de nieuwe shirts van de Engelse club.

Stoke City thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Stoke City thuisshirt voor 2016-2017 heeft een klassiek design en wordt zoals altijd gekenmerkt door de rode en witte verticale banen over het voetbalshirt. Het design van het nieuwe shirt is gebaseerd op de eerste shirts die de club droeg bij de oprichting in 1882. Verder is het shirt uitgerust met een rechte hals met daaronder een v-design in het blauw/rood wit. Daarnaast is het shirt uitgerust met een gevouwen kraag, welke subtiele rode en witte horizontale strepen bevat aan de onderkant en aan de andere kant wit is. De achterkant van de kraag bevat een blauwe lijn, waaronder de bijnaam van de Premier League club staat: '''The Potters''. De mouwen van het nieuwe Stoke City thuisshirt voor komend seizoen bevatten ook het rood/wit gestreepte design en bevatten bovendien een witte bies aan de onderkant. Kledingsponsor Macron staat met het logo in het blauw op de rechter borst. Bovendien staan de trademark tekens van het Italiaanse merk op de schouders en mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de club uit de gelijknamige stad. Hoofdsponsor van de club is BET365. De binnenkant van het nieuwe Stoke City shirt is uitgerust met een speciaal label, welke geheel in stijl is van de kleuren van het thuisshirt. Het nieuwe Stoke City thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Macron staan. De kousen zijn ook wit met rode banen. Check hieronder de foto's van het nieuwe Stoke City thuis shirt en tenue voor 2016-2017.

Stoke City uit shirt en tenue 2016-2017

Ook het nieuwe Stoke City uitshirt voor 2016-2017 heeft een klassiek design. Dit shirt is gebaseerd op de shirts van de club in de late jaren '70 en de vroege jaren '80 en met name op het shirt dat de club had bij de promotie in het seizoen 1978-1979. Het nieuwe uitshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Britannia Stadion is om die reden overwegend licht blauw en bevat een stijlvolle crew neck met daaronder een witte verticale baan met knoopjes. Deze knoopjes zijn rood. Ook de band aan de onderkant van de mouwen zijn wit. Verder bevat het shirt aan de zijkanten een design van flitsende witte horizontale strepen. De logo's van Macron, de club en sponsor BET365 op het shirt zijn wit. Het nieuwe Stoke City uittenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een licht blauw voetbalbroekje en licht blauwe kousen met witte details. Check hieronder de foto's van de nieuwe shirts en tenues van Stoke, waarin sterren als Pieters, Bojan, Afellay, Shaqiri en Arnautovic zullen schitteren gedurende komend seizoen.

Stoke City shirt kopen

Het nieuwe Stoke City voetbalshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. In deze shops kan je het shirt laten bedrukken van de officiële Premier League bedrukking van één van de spelers of een eigen naam en nummer. Dit is dezelfde printing als Stoke City draagt tijdens Premier League wedstrijden. Bovendien kan je het shirt laten bedrukken met de officiële Premier League badge op de mouwen. Directe levering gegarandeerd.

Koop je nieuwe Stoke City shirt in deze officiële shop

of in deze officiële STOKE STORE

Stoke -city -shirts -2016-2017


Stoke -City -voetbalshirt -2016-2017

Stoke -city -thuis -shirt -2016-2017