Stoke City heeft in samenwerking met de nieuwe kledingsponsor Warrior al de voetbalshirts voor aankomend seizoen officieel gepresenteerd. Het gaat hier om het Stoke City thuis- en uitshirt. De nieuwe Stoke City voetbalshirts hebben een klassiek uiterlijk. Dit gaat licht in strijd met de vaak opvallende designs die Warrior ontwerpt voor haar clubs. Warrior voldoet met het nieuwe desgin volledig aan de wensen van Stoke City. De shirts zijn exclusief ontworpen voor Stoke City, hetgeen Stoke City niet wist te forceren bij huidig kledingsponsor Adidas. Het nieuwe Stoke City thuisshirt is overwegend rood en wordt daarnaast gekenmerkt door de drie verticale witte banen. De mouwen van het shirt bezitten niet deze banen. Over de schouders en mouwen loopt een witte baan, echter worden de mouwen wel afgesloten met een rode bies. Het thuisshirt bezit daarnaast een unieke hals. Deze hals is rond, maar richting de borst loopt toch een v-vorm.

Het logo van hoofdsponsor BET365 bestaat op het Stoke City voetbalshirt uit de kleuren van de club, rood en wit. Het Stoke City thuisshirt kent verder meer details. In de hals is de naam van de kledingsponsor en Stoke City meerdere malen gedrukt. De bijnaam van Stoke City, The Potters, staat in het blauw op de achterzijde van het shirt gedrukt. De bijnaam is gedrukt aan de bovenzijde. Het logo van Stoke City en kledingsponsor Warrior staan respectievelijk op de linker- en rechterborst gedrukt. Het Stoke City thuistenue voor het jaar 2014-2015 wordt gecomplementeerd door een wit shirt met rode details en rode kousen en witte details.

Het Stoke City uitshirt voor het seizoen 2014-2015 is afgeleid van het voetbalshirt dat door ''The Potters'' gedragen werd in 1970. Het Stoke City uitshirt is overwegend licht blauw gekleurd en bezit een diagonale zwarte streep over de voorzijde van het voetbalshirt. Het Stoke City uitshirt is in het bezit van een klassieke lichtblauwe kraag. Ook op de achterzijde van dit voetbalshirt staat The Potters gedrukt, ditmaal in het wit. Het Stoke City uittenue wordt aangevuld met een zwart short. De voetbalshirts zullen in mei van dit jaar te koop worden aangeboden. Deze zullen verkrijgbaar zijn bij de grootste online voetbalshop van Nederland Subside Sports. Beide voetbalshirts zullen verkrijgbaar zijn met de officiele printing van sterspelers als Pieters, Muniesa, Shawcross en Crouch inclusief 10% korting. Check hieronder foto's van de nieuwe Stoke City voetbalshirts.

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!

Stoke City

Stoke City Uit 3

Stoke City 2

Stoke City 3

Stoke City Uit 1

Stoke City Uit 2

Bron foto''s:

 WarriorFootball