Het nieuwe Stoke City uitshirt en 3e shirt voor het seizoen 2011/2012 zijn officieel door Stoke City en teamkleding sponsor Adidas bekend gemaakt. Het Stoke City uitshirt heeft wat weg van de thuisshirts van Inter Milan. Het shirt wordt gekenmerkt door een verticaal blauw/zwart gestreept design. Ter hoogte van de schouders is het shirt zwart, evenals beide mouwen. De Adidas trademark strepen zijn op beide schouders te vinden en zijn wit. De kraag is een kleine witte V-hals en loopt iets over het shirt door. Het logo van Adidas staat midden op de borst en het logo van Stoke City staat op de linkerborst van het thuisshirt. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Britannia in een rode balk.

Het broekje dat bij het shirt is zwart en bevat de drie Adidas trademark strepen aan beide zijkanten. De onderkant van het short is wit en bevat zowel het logo van Adidas als het logo van Stoke. De kousen zijn zwart met aan de bovenkant blauwe Adidas strepen.

 

Het Stoke City 3e shirt voor het seizoen 2011/2012 is geheel navy/marine blauw en bevat lichtblauwe accenten over het shirt. Zo is de ronde kraag blauw, evenals de Adidas strepen op de schouders en het logo van Adidas net onder de rechterschouder. Op de linkerborst staat het logo van  'The Potters' en midden op het shirt ook weer hoofdspnsor Britannie.


Check hieronder de nieuwe shirts van Stoke City voor het seizoen 2011/2012. De voetbalshirts kan je vanaf nu bestellen in de voetbalshop van Subside Sports.

 

Koop het hier!