In april 2011 werden de nieuwe uitshirts en derde shirts van Stoke City al bekend. Dit weekend werd ook het nieuwe Stoke City thuisshirt voor het seizoen 2011/2012 officieel bekend gemaakt. Het shirt heeft een verticaal rood/wit gebaand design, terwijl de bovenkant en de mouwen van het shirt geheel rood zijn. De drie Adidas trademark strepen op de schouders zijn wit, evenals de Y-vormige kraag van het shirt. Het logo van Adidas staat op het midden van de borst en het logo van ''The Potters'' op de linkerborst. Hoofdsponsor Britannia staat op het midden van de borst in een rode achtergrond.

Het voetbalbroekje, dat bij het nieuwe Stoke City tenue hoort, is wit en bevat drie rode trademark strepen op de zijkant van het short. Daarnaast staan het logo van Adidas en Stoke op het short. Het logo van de teamsponsor staat ook op de witte kousen, evenals de drie Adidas trademark strepen in het rood.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Stoke City thuisshirt 2011/2012 en het keepersshirt. Deze kan je vanaf nu kopen in de voetbalshop van Subside Sports.

 

Koop het hier!