Standard Luik voetbalshirts 2021-2022

Standard Luik en adidas hebben vandaag de nieuwe Standard Luik voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt Standard Liege de wedstrijden in de Belgische Eerste Klasse en beker in 2021-2022. Standard Luik eindigde afgelopen seizoen als zesde in de Belgische competitie en wist zich na play-offs niet te plaatsen voor Europees voetbal. Vanaf dit seizoen is adidas de kledingsponsor van ''Les Rouches.'' Het Duitse sportmerk heeft het stokje overgenomen van New Balance.

Standard Luik thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe Standard Luik thuisshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan het feit dat de club al 100 jaar onafgebroken in de Eerste Klasse speelt. Het tenue keert dan ook terug naar de basis en is vrijwel volledig rood met een aantal witte accenten. De ronde hals bevat een witte band en ook de adidas strepen op de schouders zijn wit. Ook aan de onderkant van de mouwen bevindt zich een witte band. Het logo van de club op de linkerborst betreft een speciaal logo ter ere van het feit dat de club al 100 jaar op het hoogste niveau speelt. Rondom het logo bevindt zich een lauwerkrans en onder het logo staat de tekst: ''D 100 YEARS.'' In de hals op de achterzijde van het tenue staat ook dit jaar weer het motto van de club: ''PASSION | FIERTÉ | FERVEUR.'' Het adidas performance logo staat weer op de linkerborst en op het midden van het tenue staat het logo van sponsor VOO. De Belgische telecommunicatiedienst is sinds 2018 de hoofdsponsor van Standard. Op de achterzijde van het tenue staat subsponsor CIRCUS. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met witte adidas strepen. De kousen zijn rood met een witte band met daarin rode adidas strepen.

Standard Luik uitshirt 2021-2022

Het Standard Luik uitshirt 2021-2022 is een moderne interpretatie van de uittenues van eind jaren '70. In de jaren '70 was Le Coq Sportif de kledingsponsor van Standard Luik. Deze functie vervulde het Franse sportmerk namelijk van 1972 tot 1987. Het Standard Luik uitshirt is dit jaar wit met een design van dunne, verticale rode lijnen die vanaf de borst naar de onderkant van het tenue lopen. Deze lijnen verschillen in breedte. De rode details komen terug in de adidas strepen op de schouders en een dunne lijn aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo's op het uittenue zijn rood en deze staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue bevat bovendien dezelfde details als het thuisshirt. Het broekje van het Standard Luik uittenue is wit met rode adidas strepen en ook de kousen hebben deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Standard Luik voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Muleka, Bastien, Vanheusden, Carcela, de Mello, Amallah en nog meer spelers. De nieuwe Standard Luik voetbalshirts 2021-2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de club. Ben je op zoek naar andere tenues van de club? Check het in deze SHOP of deze winkel!

Standard Luik thuisshirt 2021-2022

Standard Luik thuistenue 2021-2022

Standard Luik uitshirt 2021-2022