29 augustus 2016

Standard Luik voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van de Belgische club Standard Luik zijn afgelopen weekend officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Kappa en Standard Liege. In deze nieuwe shirts speelt Standard Luik de wedstrijden in de Belgische competitie en Europa League gedurende 2016-2017. Thuishaven van de club is het Stade Maurice Dufrasne. Het Italiaanse merk Kappa is sinds het seizoen 2015-2016 de kledingsponsor van Standard Luik en heeft in samenwerking met de club zowel het thuisshirt als uitshirt gelanceerd. We bespreken de shirts van de club die afgelopen seizoen op een zevende plaats eindigde in de Belgische Eerste Klasse hieronder. Beide shirts hebben hetzelfde template.

Standard Luik thuisshirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Standard Luik thuisshirt is zoals altijd overwegend rood en wordt dit jaar gekenmerkt door twee diagonale vlakken over het shirt. Beide vlakken zijn verdeeld in flitsende strepen in twee tinten rood. Verder bevat het shirt witte accenten. De witte accenten komen terug in de crew neck van het shirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de trademark tekens van Kappa op de schouders en mouwen zijn wit. De rechter borst is uitgerust met het logo van Kappa, terwijl het logo van de club uit Luik op de linker borst staat. Hoofdsponsor BASE, welke sinds 2007 aan de club verbonden is, versiert het midden van het shirt van Luik. Het nieuwe Standard Luik thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met rode accenten. De kousen van het tenue zijn ook overwegend rood met aan de bovenkant een witte band.

Standard Luik uitshirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Standard Luik uitshirt voor 2016-2017 is overwegend zwart en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Ook dit shirt is uitgerust met twee diagonale vlakken met zwarte banen. De gouden accenten komen terug in de ronde hals, de Kappa trademark strepen en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van de club, Kappa en sponsor BASE staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De onderkant van het shirt is uitgerust met een rode band. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met rode accenten. Ook de kousen van het nieuwe tenue van Luik bevatten zowel rode als gouden accenten.

Standard Luik 3e shirt en tenue 2016-2017

Na plaatsing voor de groepsronde voor de Europa League hebben Standard Luik en kledingsponsor Kappa het 3e shirt gelanceerd. Het Standard Luik 3e shirt 2016-2017 wordt gedragen gedurende Europa League uitwedstrijden. Standard Luik is ingedeeld in groep G met Ajax, Celta de Vigo en Panathinaikos. Het Standard Luik Europa League voetbalshirt is overwegend goud van kleur en bevat het template dat Kappa ook heeft gebruikt voor het thuis- en uitshirt. Dit betekent dat de body opgedeeld is in 2 diagonale vlakken met gouden banen. Rode details zijn aanwezig op de ronde hals, de vele Kappa Trademark logo's op de schouders en mouwen en als bies aan de uiteinden van de mouwen. Op de achterkant van de hals is bovenaan 'Standard De Liege' gedrukt. Verder wordt het voetbalshirt versierd met het Kappa logo op de rechterborst en het clublogo op de linkerborst. Dit 3e -/ Europa League tenue wordt gecomplementeerd door een rood short met gouden accenten.

Check hieronder de foto's van de nieuwe tenues van Standard Luik, waarin sterren als Trebel, Dossevi, Edmilson, Miya, Goreux en andere sterren schitteren komend seizoen.

De nieuwe Standard Luik voetbalshirts scoor je vanaf medio augustus 2016 in deze officiƫle STANDARD LUIK STORE!

Standard -luik -voetbalshirts -2016-2017

Standaard Luik 3e Shirt 2016-2017