Standard Luik voetbalshirts 2019-2020

De nieuwe voetbalshirts van Standard Luik zijn afgelopen week door de club en kledingsponsor New Balance officieel uitgebracht. Deze tenues worden door Standard Luik gedragen in de Belgische Pro League, de beker en Europa League gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is New Balance weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van Standard. Het Amerikaanse sportmerk is sinds de zomer van 2017 kledingsponsor van de Belgische club waar trainer Michel Preud'homme aan het roer staat.

Standard Luik thuisshirt 2019-2020

Het Standard Luik thuisshirt voor 2019-2020 is zoals altijd geheel rood en wordt gekenmerkt door de dunne, horizontale, witte strepen over het shirt. Ook de onderkant van de mouwen bevatten een vlak met witte strepen. Deze staan symbool voor het logo van New Balance. Het thuisshirt van Standard Luik is bovendien uitgerust met een ronde hals. Het Standard Luik logo prijkt in het goud op de linkerborst. In dit logo is het oprichtingsjaar van de club verwerkt: 1898. Boven het logo van de Rouches staat een gouden ster. Deze verwijst naar de tien landskampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er in België een ster aan het logo worden toegevoegd. De rechterborst bevat het logo van New Balance en op het midden van het tenue staat sponsor VOO. De achterkant van het voetbalshirt is uitgerust met het logo van subsponsor CIRCUS en in de nek staat de tekst: ''PASSION | FIERTE | FERVEUR.'' Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen.

Standard Luik uitshirt 2019-2020

Het Standard Luik uitshirt voor 2019-2020 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van diamanten over het tenue. Ook dit tenue bevat een ronde hals en verder zijn alle logo's op het uitshirt rood. De onderkant van de mouwen bevat ook weer een rode taping in stijl van het New Balance logo. Ook het uitshirt bevat een detail in de nek van het tenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Standard Luik voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Carcela, Luyindama, Halilovic, Mpoku, Emond, Oulare, Cavanda, Bastien en andere sterspelers.

Standard Luik voetbalshirt bestellen

De nieuwe Standard Luik voetbalshirts kan je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het shirt is voor volwassenen ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. In deze shop kan je het tenue van Standard laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Standard Luik voetbalshirt in deze SHOP!

of in deze winkel!

Standard Luik thuisshirt 2019-2020

Standard Luik uitshirt 2019-2020