30 juni 2017

Standard Luik voetbalshirts 2017-2018

Standard Luik en New Balance hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 gepresenteerd. New Balance is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van de Belgische club en heeft Kappa vervangen. In deze nieuwe shirts speelt Standard Liege de Belgische Jupiler Pro League en bekerwedstrijden gedurende 2017-2018. Standard Luik eindigde afgelopen seizoen op een negende plek in de Belgische competitie, waardoor het komend seizoen weer op het hoogste niveau actief is. De club presenteerde in samenwerking met kledingsponsor New Balance zowel een nieuw thuisshirt, uitshirt als 3e shirt. Check hieronder de details.

Standard Luik thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Standard Luik thuisshirt heeft veel weg van het Liverpool thuisshirt van 2015-2016. Het shirt heeft een traditioneel design en is overwegend rood. Verder wordt het voetbalshirt gekenmerkt door het design van kleine vakjes over de borst. Deze vakken lopen naar de onderkant van het tenue over in verticale strepen. De mouwen zijn geheel rood en worden afgesloten door een witte bies. Verder bevat het shirt een rechte hals met daaronder een klein v-design. De kraag betreft een gevouwen kraag. Het logo van NB prijkt op de rechter borst en het logo van de club staat op de linker borst. Hoofdsponsor BASE versiert het midden van het thuistenue. Dit tenue wordt gecompleteerd door een rood broekje en rode kousen.

Standard Luik uitshirt 2017-2018

Het Standard Luik uitshirt is dit seizoen overwegend wit met rode details. Deze details komen terug in de v-hals en in de bies. De logo's van New Balance, de club en BASE staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen met rode details.

Standard Luik 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe Standard Luik 3e shirt voor 2017-2018 heeft een flitsend design. Dit shirt is fel groen en wordt gekenmerkt door de flitsende zwarte strepen over het shirt. Deze strepen hebben verschillende diktes en lopen ook door over de mouwen. Het shirt is verder uitgerust met een ronde hals. Het derde tenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje en fel gele kousen.

Zoals alle tenues van New Balance zijn de nieuwe Standard Luik tenues uitgerust met de NB Dry technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Belfodil, Sa, Dossevi, Raman, Edmilson en andere sterspelers.

De nieuwe STANDARD DE LIEGE voetbalshirts scoor je vanaf medio augustus in DEZE SHOP!