Standard Luik uitshirt 2020-2021

Standaard Luik en kledingsponsor New Balance hebben vandaag ook het nieuwe Standard Luik uitshirt 2020-2021 officieel bekend gemaakt. In dit tenue speelt Standard Liege de Belgische Jupiler Pro League en beker uitwedstrijden in 2020-21. New Balance is ook dit seizoen weer de kledingsponsor van Standard Luik en VOO staat als shirtsponsor op het midden van de tenues

.

Wit/rood Standard Luik uit shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Standard Luik uitshirt 2020-2021 werd gelanceerd met de leus ''Rouches Un jour, Rouches toujours.'' Het mag dan ook niet opvallend genoemd worden dat het Standard Luik uitshirt rode accenten bevat, geïnspireerd door de belangrijkste clubkleur van de Belgische club. Het uitshirt is wit en wordt gekenmerkt door de rode vlakken op het voetbalshirt. Deze vlakken bevinden zich aan de rechter- en linkerkant van het tenue en worden op het midden onderbroken. Verder bevat de body van het Standard Luik uittenue een design van dunne, horizontale strepen. De mouwen zijn geheel wit met aan de onderkant een kleine, rode band. Deze band bevat aan de uiteinden flitsende strepen, welke verwijzen naar het logo van kledingsponsor New Balance, dat sinds 2017 een samenwerkingsverband heeft met Luik. De rechterborst bevat het logo van het Amerikaanse sportmerk en de andere borst is uitgerust met het clublogo. Sponsor VOO staat op het midden van de tenues en verder bevat het uitshirt een ronde hals met aan de achterkant een kleine opening. In deze opening is een zwarte taping verwerkt met daarin de naam van New Balance en op de achterkant de naam van de club. Het Standard Luik uitshirt 2020-2021 wordt compelet gemaakt door een rood voetbalbroekje en de kousen van het uittenue zijn rood/wit gestreept en bevat op het midden de initialen van de voetbalclub. Zoals alle tenues van New Balance zijn ook deze voetbalshirts weer voorzien van de NB Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het uitshirt van Standard, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Vanheusden, Carcela, Tapsoda, Bastien, Nekadio, Cop en andere spelers. Check ook het nieuwe Standard Luik thuisshirt 2020-2021. 

Standard Luik voetbalshirt bestellen

Het Standard Luik uitshirt 2020-2021 kan je vanaf augustus bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen  € 80,- en voor kinderen € 70,-. In deze shop kan je het tenue van Standard laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Standard Luik voetbalshirt in deze SHOP!

of in deze winkel!

Standard Luik uitshirt 2020-2021