Standard Luik thuisshirt 2020-2021

Standard Luik en New Balance hebben gisteren het nieuwe Standard Luik thuisshirt 2020-2021 gepresenteerd met de leus: ''Rouches un jour, rouches toujours.'' In dit tenue speelt Standard Liege de wedstrijden in de Belgische Jupiler Pro League en de beker gedurende 2020-2021. Ook dit seizoen is New Balance weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues van de club van trainer Philippe Montanier. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds de zomer van 2017.

Standard Luik thuis shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Standard Luik thuisshirt 2020-2021 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de print van verticale banen. Het lijkt erop alsof deze banen, die zich aan de zijkanten van het tenue bevinden met een penseelstreek op het tenue zijn aangebracht. De rechterkant bevat een wit baan en de linkerkant een donker rode verfstreep. Deze kleur loopt bovendien door over de linkermouw. De band aan de onderkant van de mouwen bevat een wit vlak met daarin zigzagstrepen, geïnspireerd door het design van het New Balance logo. Het logo van de kledingsponsor staat in het goud op de rechterborst van het Standard Luik tenue. De Belgische club is momenteel één van de belangrijkste clubs in het portfolio van New Balance. Tot afgelopen seizoen verzorgde het merk ook de tenues van Liverpool en Celtic. Deze clubs zijn vanaf deze zomer overgestapt naar respectievelijk Nike en adidas. New Balance is nog wel kledingsponsor van Athletic Bilbao, FC Porto en OSC Lille. Het Standard Luik logo staat op de linkerborst en op het midden van het thuistenue staat sponsor VOO. De telecommunicatiespecialist is sinds 2018 de hoofdsponsor van Standard. De achterkant van het tenue bevat het logo van subsponsor Circus en verder is het Standard Luik voetbalshirt uitgerust met een V-hals. In een taping op de achterkant van het shirt staat de tekst: ''PASSION! FIERTÉ! FERVEUR!''

Het Standard Luik thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met daarop de logo's van de club en New Balance. De kousen van het tenue zijn rood met op het midden een witte band met daarin de initialen van de club: RSCL (Royal Standard de Liège). Alle New Balance tenues zijn dit seizoen weer uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Vanheusden, Sissako, Bastien, Carcela, Cop, Amallah en nog meer spelers. Check ook het nieuwe Standard Luik uitshirt. 

Standard Luik voetbalshirt bestellen

De nieuwe Standard Luik thuisshirts 2020-2021 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen  € 80,- en voor kinderen € 70,-. In deze shop kan je het tenue van Standard laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Standard Luik voetbalshirt in deze SHOP!

of in deze winkel!