26 juni 2015

Standard Luik voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe voetbalshirts van de Belgische club Standard Luik zijn vandaag officieel bekend gemaakt door de nieuwe kledingsponsor Kappa en de Belgische club. In deze voetbalshirts speelt Standard Luik de Belgische Pro League en Europa League wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Kappa is sinds dit seizoen de kledingsponsor van Standard Luik en is daarmee verantwoordelijk voor het design van de nieuwe Standard Luik voetbalshirts voor 2015-2016. Standard Luik en Kappa hebben ervoor gekozen de nieuwe voetbalshirts tegelijkertijd te lanceren. We bespreken ze allemaal!

Standard Luik voetbalshirts 2015-2016

Het nieuwe thuisshirt van Standard Luik voor 2015-2016 is geheel rood en bevat over de schouders een gouden strip. De gouden kleur komt bovendien terug in de ronde hals van het shirt. De mouwen worden afgesloten door een witte bies. Het Italiaanse merk Kappa staat zowel op de mouwen als op de rechter schouder. Het embleem van de club staat op het midden van de borst en daaronder staat het logo van hoofdsponsor BASE. Verder wordt het nieuwe Standard Luik voetbalshirt gekenmerkt door een watermerk van een triangel over de borst en bevat de onderkant van het shirt een witte horizontale band. Het nieuwe Standard Luik thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een rode band. De kousen van het nieuwe uittenue zijn geheel rood met aan de bovenkant een witte band. Het nieuwe uitshirt van Standard Luik is overwegend wit en bevat een rechte hals met een kleine opstaande kraag met zowel witte als gouden details. Verder bevat het uitshirt een verticale baan over de linkerkant van het shirt en worden de mouwen afgesloten met een rode bies. Het logo van Kappa staat op het uitshirt op de linker borst en het logo van Kappa zowel op de rechter schouder en de mouwen. Ook de onderkant van dit shirt bevat een horizontale baan. De achterkant van beide nieuwe Standard Luik voetbalshirts zijn uitgerust met de vlag van Wallonië en de naam van de Belgische club. Als laatste heeft Standard Luik nog een 3e shirt gelanceerd, welke navy blauw is met gouden details. Deze gouden details komen terug in de kraag, in de bies aan de onderkant van de mouwen en in een band aan de onderkant van het shirt. Verder is het Standard Luik 3e shirt 2015-2016 uitgerust met dunne verticale lijntjes. Check hieronder de foto's van de nieuwste Standard Luik voetbalshirts 2015-2016!

Standard Luik voetbalshirts 2015-2016 kopen

De nieuwste Standard Luik voetbalshirts kan je uiteraard direct kopen in de online Standard Luik shop! De prijs van alle nieuwe voetbalshirts van Standard Luik is € 65,-! Check bij Subside Sports alle nieuwe voetbalshirts van het seizoen 2015-2016!

Koop het hier.... en deel hieronder je mening!

Standard -luik -voetbalshirts -2015-2016

Standard -liege -voetbalshirts -2015-2016