Sporting Lissabon voetbalshirts 2019-2020

Sporting Lissabon en kledingsponsor Macron hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt Sporting Lissabon de wedstrijden in de Portugese LIGA NOS, de beker en in de Europa League gedurende 2019-2020. De club van trainer Marcel Keizer eindigde afgelopen seizoen op een derde plaats en speelt daarom komend seizoen opnieuw in de Europa League. Het Italiaanse sportmerk Macron is sinds 2014 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben nog een contract tot en met het seizoen 2021-2021.

Sporting Lissabon thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Sporting Lissabon thuisshirt voor 2019-2020 heeft het iconische design. Het tenue wordt gekenmerkt door de horizontale, groene en witte banen. De groene banen zijn dit seizoen uitgerust met dunnere, banen. Verder bevat het tenue een ronde hals met daaronder een wit v-design. Bovendien is het voetbalshirt van Sporting Portugal uitgerust met een gevouwen kraag. Het logo van kledingsponsor Macron staat in het wit op de rechterborst. De andere borst is uitgerust met het embleem van de club uit Lissabon. Sponsor NOS versiert het midden van het tenue. Aan de binnenkant van de kraag bevindt zich nog een label in de clubkleuren van Sporting Lissabon. In dit label zijn de Romeinse letters MCMVI verwerkt. Dit betreft het oprichtingsjaar: 1906. Deze staan ook op de achterkant van het nieuwe tenue in de nek. Subsponsor Super Bock prijkt ook op de achterkant van de voetbalshirts. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en groen/witte kousen.

Sporting Lissabon uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het Sporting Lissabon uitshirt voor 2019-2020 wordt gekenmerkt door de flitsende, horizontale strepen in het donkergroen en groen. Het shirt bevat een half-om-half design, waarbij deze groene banen worden afgewisseld. Verder is het nieuwe uittenue van Sporting Lissabon uitgerust met fel groene accenten. De ronde hals met v-design is deze kleur en hetzelfde geldt voor de banen ter hoogte van de oksels en een element aan de onderkant van de mouwen. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een fel groen voetbalbroekje en ook de kousen zijn ''lime green.'' Sporting Lissabon heeft dit jaar ook een 3e shirt. Dit voetbalshirt heeft een echt retro design en is geïnspireerd door de tenues uit de jaren '50. Het tenue staat onder de supporters van Sporting Lissabon bekend als ''STROMP'' voetbalshirt. De rechterkant van het voetbalshirt is wit en de andere kant is groen. Verder bevat het 3e shirt een klassieke retro kraag met touwtjes. De achterkant van het tenue is uitgerust met de leeuw uit het logo van de club in het geel. Dit shirt wordt niet in officiële wedstrijden gedragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Sporting Lissabon voetbalshirts, die vanaf nu worden gedragen door spelers als Dost, Bruno Fernandes, Marcos Acuna, Diaby, Wendel, Raphinha en andere sterspelers.

Sporting Lissabon voetbalshirt bestellen

De nieuwe Sporting Lissabon voetbalshirts voor 2019-2020 kun je vanaf juli/augustus bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Het shirt heeft een prijs van € 79,95 voor volwassenen en kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd! 

Het nieuwe Sporting Lissabon shirt bestel je altijd in deze winkel

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

Sporting Lissabon voetbalshirts 2019-2020