9 juli 2017

Sporting Lissabon voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe Sporting Lissabon voetbalshirts voor 2017-2018 zijn afgelopen week ook officieel bekend gemaakt door de Portugese club en Italiaanse kledingsponsor. In deze nieuwe shirts speelt Sporting Portugal de wedstrijden in de Portugese LIGA NOS en in Europa gedurende 2017-2018. Lissabon eindigde afgelopen seizoen op een derde plek in de Portugese competitie, waardoor het komend seizoen weer Europees voetbal speelt. Het Italiaanse merk Macron is kledingsponsor van de club. Sinds 2014-2015 verzorgt het merk de tenues en trainingskleding van de club uit de Portugese hoofdstad. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e voetbalshirt.

Sporting Lissabon thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Sporting Lissabon thuisshirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de horizontale groene en witte banen. Dit design is ook op de mouwen aanwezig. Verder is het shirt van Sporting Portugal uitgerust met een v-hals en opstaande kraag in het zwart. Deze kleur komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst bevat het logo van Macron, terwijl de trademark tekens van het merk op de schouders en mouwen staan. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en sponsor NOS versiert het midden van het shirt. Op de achterkant van het nieuwe thuisshirt prijkt de leeuw uit het logo van de club met daaronder subsponsor SUPER BOCK.Het thuistenue wordt gecompleteerd door een groen broekje en groen/witte kousen.

Sporting Lissabon uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Sporting Lissabon uitshirt heeft dit seizoen een fitsend design. Het shirt is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de horizontale, fel groene banen over het shirt. Deze strepe zijn geïnspireerd door het clublied van de club. Dit is namelijk het clublied van de club in MORSE code. Bovendien is onder het logo van de club op de linker borst een tekst in braille aangebracht. Verder is het tenue uitgerust met een klassieke polo kraag in het lime groen. Ook de mouwen hebben deze kleuren en worden afgesloten door een bies, welke groen/zwart gestreept is. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met fel groene details.

Sporting Lissabon 3e shirt 2017-2018

Het 3e shirt van Sporting Portugal heeft wat meer een retro design. Het shirt is namelijk een ode aan Franciso Stromp, welke tijdens de jaren '20 van de vorige eeuw speler en manager was van de club. Het shirt is dan ook geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '20. Het shirt bevat het zogenaamde half-om-half design. De rechterkant van het shirt is wit en de linkerkant is groen. De bies aan de onderkant van beide mouwen is groen en verder bevat het shirt een klassieke, zwarte kraag met vier knopen. Op de borst prijken de logo's van de club en Macron en de trademark tekens van het merk staan op de schouders en mouwen. De binnenkant van het 3e shirt bevat een speciaal label, waarin de tekst: ''110 ANOS'' is verwerkt.

De nieuwe Sporting Lissabon tenues zijn uitgerust met de mPERFORMANCE technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe tenues spelen sterren als Dost, Adrien Silva, Martins, Carvalho, Semedo, Bryan Ruiz en andere spelers.

Sporting Lissabon voetbalshirt kopen

Het is mogelijk de nieuwe shirts van Lissabon te kopen. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 86,95 en voor kinderen € 74,95. In de onderstaande winkels kan je het nieuwe shirt van Lissabon laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Het nieuwe Sporting Lissabon shirt koop je vanaf nu in deze winkel

of deze SHOP