3 juli 2016

Sporting Lissabon voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Sporting Lissabon voetbalshirts voor 2016-2017 zijn dit weekend officieel gelanceerd door kledingsponsor Macron en de Portugese club. In deze shirts speelt Sporting Portugal de Primeira Liga wedstrijden, de bekerwedstrijden en Europese wedstrijden gedurende komend seizoen. Sporting Lissabon is afgelopen seizoen als tweede geëindigd in de Primeira Liga, waardoor het komend seizoen Europees voetbal speelt. De club en de Italiaanse kledingsponsor presenteerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt. We bespreken ze uiteraard allemaal hieronder.

Sporting Lissabon thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Sporting Lissabon thuisshirt voor 2016-2017 wordt zoals altijd gekenmerkt door de witte en groene verticale banen over het voetbalshirt. Ook de mouwen bevatten dit design. Verder is het nieuwe shirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estádio José Alvalade, uitgerust met zwarte details. Deze zwarte details komen terug in de y-vormige hals en de gevouwen kraag. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart. Het logo van de Italiaanse kledingsponsor staat op de rechter borst, terwijl de trademark tekens van het Italiaanse merk op de mouwen staan. Macron is sinds 2014 de kledingsponsor van de Portugese club. Op het midden van het shirt prijkt het logo van hoofdsponsor NOS. NOS Audiovisuals is vanaf dit seizoen de shirtsponsor van de Portugese club. Verder bevat de binnenkant van het shirt nog een speciaal detail. Hierin staat namelijk een verwijzing naar het 110 jarig bestaan van de club. De Portugese club werd op 1 juli 2016 opgericht. De achterkant van het shirt bevat een deel van de naam van de club (SPORTING) en de initialen van de club: SCP.

Sporting Lissabon uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Sporting Lissabon uitshirt voor 2016-2017 heeft dit jaar een flitsend design en is overwegend zwart met fel groene accenten. Deze fel groene accenten komen terug in een subtiele lijn onder de hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de logo's van de club, Macron en NOS op het shirt zijn fel groen. Verder wordt het shirt gekenmerkt door een watermerk van de leeuw uit het logo van de club over de linkerkant van het shirt. Ook dit shirt bevat aan de binnenkant van de hals een verwijzing naar het 110 jarig bestaan van de club.

Sporting Lissabon 3e shirt 2016-2017

Sporting Lissabon heeft dit jaar ook een 3e shirt, waarin vooral de uitwedstrijden in de beker en in Europa worden gespeeld. Dit shirt is licht groen en bevat dunne horizontale strepen over het gehele shirt in verschillende diktes. Dit voetbalshirt heeft hetzelfde template als het uitshirt en is uitgerust met zwarte accenten aan de zijkanten van het shirt, in de bies van de mouwen en in de ronde hals. Onder de hals bevindt zich een subtiele zwarte lijn en ook de achterkant bevat een dikkere zwarte band. Ook dit shirt bevat weer aan de binnenkant van het shirt een verwijzing naar het 110 jarig bestaan. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van Sporting Lissabon waarin sterren als Slimani, Ruiz, Gutierrez, Mario, Aquilani, Pereira en nog meer sterren komend seizoen schitteren. Alle Sporting Lissabon shirts zijn uitgerust met het M.Performance systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Sporting Lissabon voetbalshirt kopen

Het nieuwe Lissabon shirt voor 2016-2017 kan je vanaf juli kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 75,-. In deze shops kan je het Lissabon shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de club. Directe levering! 

Koop het nieuwe shirt in deze officiële Lissabon shop! 

of in deze SHOP!

Sporting -lissabon -voetbalshirts -2016-2017