De nieuwe voetbalshirts van Sporting Lissabon voor 2015-2016 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door Sporting Portugal en kledingsponsor Macron. In deze voetbalshirts speelt Sporting Lissabon in de Portugese Primeira Liga en in de Champions League of Europa League gedurende 2015-2016. Sporting Lissabon is afgelopen seizoen als derde geëindingd in de Portugese competitie, waardoor het aan de voorronde van de Champions League deelneemt. De Italiaanse kledingsponsor Macron en de Portugese club hebben tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor 2015-2016 bekend gemaakt.Sporting Lissabon speelt haar thuiswedstrijden in het Estádio José Alvalade- Século XXI in Lissabon en Jorge Jesus is de trainer van de club.

Sporting Lissabon thuisshirt 2015-2016

Het Sporting Lissabon thuisshirt 2015-2016 wordt zoals traditioneel het geval is gekenmerkt door de horizontale groene en witte banen over het shirt. De mouwen van het nieuwe voetbalshirt van de Portugese club hebben ook dit design en verder is het shirt uitgerust met een klassieke witte polo kraag. De linker borst bevat het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Macron. Het logo van Macron komt bovendien terug op de mouwen. De achterkant van het shirt bevat net onder de kraag de naam van de club en daaronder hoofdsponsor Super Bock. Het nieuwe Sporting Lissabon thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een groene strip. De kousen hebben hetzelfde design als het shirt en zijn groen/wit gestreept.

Sporting Lissabon uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Sporting Lissabon uitshirt 2015-2016 wordt gekenmerkt door de grijze horizontale banen over het shirt. Deze banen hebben twee tinten grijs en worden geflankeerd door dunne groene strepen. Verder is het voetbalshirt voorzien van een y-vormige hals met een opstaande kraag. Ook hierin komen de clubkleuren van Sporting Lissabon terug. De logo's van de club, Macron en Super Bock staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Verder zijn de mouwen geheel grijs en bevatten deze aan de onderkant twee subtiele lijnen in de clubkleuren van de Portugese club. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een grijs voetbalbroekje met aan weerszijden een groene streep. De kousen van het uittenue zijn ook donker grijs met aan de bovenkant een groene band.

Sporting Lissabon 3e shirt 2015-2016

In het nieuwe 3e shirt voor 2015-2016 speelt Sporting Lissabon de uitwedstrijden in de Portugese beker en in Europa. Dit shirt wordt gekenmerkt door het verticale witte vlak aan de rechterkant en het groene vlak aan de aan de andere kant. Verder bevat het alternatieve uitshirt een klassieke zwarte polo kraag. Het 3e tenue wordt gecompleteerd door een zwart short en witte kousen met een groene band. Check hieronder de foto's van de nieuwe Sporting Lissabon voetbalshirts, waarin sterren als Slimani, Tanaka, Carvalho en Montero gedurende 2015-2016 zullen schitteren.

Sporting Lissabon voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Sporting Lissabon thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor 2015-2016 kan je in volwassen maten kopen in de online Sporting Lissabon shop van Unisportstore.nl. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare Sporting Lissabon producten hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier.. en deel hieronder je mening!

Sporting Lissabon Thuisshirt 2015-2016
Sporting Lissabon Uitshirt 2015-2016Sporting Lissabon 3e Shirt 2015-2016