9 november 2016

Spanje warming-up shirt 2017

De Spaanse voetbalbond en Adidas hebben een nieuw pre match top voor het nationale elftal van Spanje gepresenteerd. Dit nieuwe warming-up shirt zal het nationale elftal van Spanje dragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de resterende WK kwalificatiewedstrijden. Spanje staat momenteel aan kop in poule G met Italië, Albanië, Israel, Macedonië en Liechtenstein. Twee maanden geleden lanceerde Adidas al een nieuw uitshirt voor het nationale elftal. Het nieuwe warming-up shirt is geheel in lijn met het nieuwe uitshirt. We bespreken het hieronder.

Nu al enthousiast over het dit nieuwe Spanje trainingsshirt? Scoor het in deze SHOP!

Spanje -inloopshirt -2017

Spanje pre match top en tenue 2017

Het nieuwe Spanje pre match trainingsshirt voor 2017 is geheel wit en wordt gekenmerkt door de vintage print van ruiten in een v-vorm over de bovenkant van het shirt. Dit zogenaamde jaren '80 design heeft Adidas ook toegepast in de inloopshirts van Duitsland voor 2017. Verder bevat het shirt rode accenten, welke te vinden zijn in de brede v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De brede bies en de brede v-hals waren ook een kenmerk van veel voetbalshirts uit de jaren '80. De rechter borst bevat het logo van Adidas. De Duitse kledingsponsor is al sinds 1992 kledingsponsor van de club en was dit eerder al in de periode 1982-1984. De andere borst bevat het logo van de Spaanse voetbalbond Real Federación Española de Fútbol (RFEF). Boven het logo staat een ster, welke refereert aan het gewonnen WK van 2010. Opvallend aan het nieuwe warming-up shirt van de Spanjaarden is dat deze geen trademark strepen van Adidas bevatten. Het nieuwe trainingstenue van Spanje kan perfect gecompleteerd worden dor het broekje van het uittenue. Dit is geheel blauw en bevat aan de zijkanten gele strepen van Adidas. Op de shorts staan ook de logo's van Adidas en de voetbalbond.

De nieuwe trainingstenues van Spanje zijn uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De spelers van Spanje dragen nieuwe pre match top vanaf deze week. Dit geldt ook voor het nieuwe Spanje uitshirt van 2017!

Spanje pre match top kopen

Het nieuwe inloopshirt van Spanje kan je per direct kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 59,95 en voor kinderen € 59,95. Wil je andere producten van het nationale elftal van Spanje kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare Spanje producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd. 

Koop het nieuwe warming shirt in de de online Adidas shop

of KOOP HET HIER


Spanje -warming -up -tenue -2017