Spanje vrouwen voetbalshirts 2022-2023

De Spaanse voetbalbond en kledingsponsor adidas hebben de nieuwe Spanje vrouwen voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. Voorheen droeg het vrouwenelftal van Spanje (La Selección Española Femenina) altijd hetzelfde tenue als het mannenteam, maar dat is vanaf nu anders. De nieuwe tenues worden door het Spaans vrouwenvoetbalelftal gedragen tijdens Euro 2022 en ook in de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2023. In de poulefase van het EK in Engeland nemen de vrouwen van Spanje het op tegen Duitsland, Denemarken en Finland in poule B. Adidas is opnieuw verantwoordelijk voor het design en de productie van de Spanje vrouwen tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 1991 de kledingsponsor van het nationale vrouwen- en mannenteam.

Spanje vrouwen thuisshirt 2022-2023

Het Spanje vrouwen thuisshirt 2022-2023 is rood en bevat een donkerblauwe, brede V-hals. Het meest opvallende detail is de brede band aan de onderkant van de mouwen. Deze bevat twee donkerblauwe banen en daartussen is de Spaanse vlag verwerkt. Dit gedeelte is rood/geel. De adidas strepen staan in het geel op de schouders en de logo's van de Spaanse voetbalbond (Real Federación Española de Fútbol/ RFEF) zijn centraal op de borst geplaatst. Het adidas logo is geel en staat boven de badge van de voetbalbond. Het Spanje vrouwen thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met gele adidas strepen. De kousen zijn een combinatie van rood en geel.

Spanje vrouwen uitshirt 2022-2023

Het Spanje vrouwen uitshirt 2022-2023 is overwegend lichtblauw en wordt gekenmerkt door het adidas Condivo 21 template. Dit betekent dat het tenue een all-over camouflage print bevat in twee verschillende tinten lichtblauw. Een ander kenmerk van dit template is de adidas EQT collar. Dit is een combinatie van een V-hals en diagonale, opstaande kraag. De kraag is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de adidas strepen op de schouders en de logo's op het voetbalshirt. Op het uitshirt staan de logo's ook centraal op de borst. Het logo van de RFEF betreft een monochroom logo. Dit betekent dat het logo in stijl is van de kleuren van het tenue, dus donkerblauw/lichtblauw. Het Spanje vrouwen uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten donkerblauwe adidas strepen en blauwe logo's. De kousen zijn ook wit met aan de bovenkant blauwe adidas trademark strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn de Spanje vrouwen voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (polyester) van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De tenues zijn voor 50% gemaakt van Parley Ocean Plastic. Dit betreft gerecycled plastic afkomstig van afval in en rondom de oceaan.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van het Spaans vrouwenvoetbalelftal. Deze teneus worden vanaf nu gedragen door speelsters als Marta Torrejón, Irene Paredes, Alexia Putellas, Silvia Mesuguer, Jennifer Hermoso, Mariona Caldentey en nog meer speelsters.

Spanje vrouwen voetbalshirt bestellen

De Spanje vrouwenvoetbalshirts kun je per direct bestellen voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Voor volwassenen is er zowel een versie voor vrouwen als voor mannen. De prijs van deze tenues is € 89,95 en voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 39,95 en de kousen zijn € 19,95. In deze winkels kun je deze voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel de Spanje voetbalshirts direct in deze FANSHOP!

of de adidas SHOP!

Spanje vrouwen thuisshirt 2022-2023

Spanje vrouwen uitshirt 2022-2023

Spanje vrouwen voetbalshirts 2022-2023