11 oktober 2016

Spanje uitshirt 2017

De nationale voetbalbond van Spanje en Adidas hebben afgelopen weekend een nieuw uitshirt gelanceerd. In dit nieuwe uitshirt speelt het nationale elftal van Spanje de resterende uitwedstrijden voor de kwalificatie van het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Spanje is tijdens deze kwalificatieperiode ingedeeld in poule G met Italië, Albanië, Israël, Macedonië en Liechtenstein. Het is vrij opvallend dat de Spaanse voetbalbond en Adidas een nieuw uitshirt lanceren. Nog geen jaar geleden presenteerden beide partijen een nieuw uitshirt, welke gebaseerd was op een legendarisch shirt uit de jaren '90. Waarom er gekozen is voor een nieuw shirt, is ons een vraag. Het shirt lijkt bovendien qua design op het shirt dat het land droeg tijdens Euro 2016. We bespreken het hieronder.

Spanje uit shirt en tenue WK kwalificatie 2017

Het nieuwe Spanje uitshirt voor 2017 is evenals het Spanje Euro 2016 uitshirt overwegend wit met zowel rode als gele accenten. Hierdoor is het shirt in stijl van de kleuren van de vlag en de kleuren van de nationale voetbalbond. De rode en gele accenten komen allereerst terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Bovendien is het shirt uitgerust met rode Adidas trademark strepen aan de zijkanten. De rechter borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor, die sinds 1992 de tenues en trainingskleding van het Zuid Europese land verzorgt. Adidas en de Spaanse voetbalbond hebben nog een contract tot 2026. De andere borst is uitgerust met het logo van de voetbalbond RFEF (Real Federación Española de Fútbol). Hierboven prijkt een gele ster, welke verwijst naar het gewonnen WK van 2010 in Zuid Afrika. In deze finale versloeg het nationale elftal van Spanje het Nederlands Elftal met 1-0 na verlenging, door een doelpunt van Iniesta. Het nieuwe Spanje uittenue wordt gecompleteerd door hetzelfde broekje en dezelfde kousen als het vorige tenue. Dit betekent dat het short geheel wit is en bovendien de logo's van de voetbalbond en Adidas bevat. De kousen van het nieuwe uittenue zijn overwegend wit met zowel rode als gele details. De rode accenten komen terug in een band aan de bovenkant en de drie trademark stripes van het merk aan de bovenkant van de kousen. De initialen van de RFEF op het midden van de sokken zijn geel en het Adidas logo is weer rood. Spanje zal haar thuiswedstrijden in 2017 spelen in hetzelfde thuisshirt als het nationale elftal deed tijdens Euro 2016. Check dat shirt hier!

Zoals alle tenues van Adidas zijn ook de nieuwe tenues van Spanje uitgerust met de Climacool technology van het merk. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie. De authentic versie van de nieuwe shirts zijn uitgerust met de adiZERO technology. Deze unieke technologie zorgt ervoor dat het voetbalshirt licht is (slechts 100 gram) en bevat extra lucht doorlatende mesh panelen aan de zijkanten van het voetbalshirt. Daarnaast zorgt deze technologie voor een versnelde bloedsomloop, een betere toevoer van oxygen en daarom zorgt voor meer snelheid en kracht voor de sporters. Check hieronder de foto's van de shirts waarin sterren als Iniesta, Ramos, Costa, Morata, Pique, Fabregaas, Silva, Mata en andere sterren vanaf nu spelen.

Spanje voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Spanje uitshirt voor 2017 kan je vanaf nu voor zowel KIDS als volwassenen kopen in de onderstaande shops. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van € 85- € 90,- en het shirt voor kinderen heeft een prijs van € 70,-. Bovendien is het Spanje voetbalshirt beschikbaar in een versie met lange mouwen en een authentic versie. Het is bovendien mogelijk het Spanje shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van het nationale elftal. Dit betreft de officiële Spanje bedrukking, die de spelers ook op de achterkant van het shirt dragen. Ben je geïnteresseerd in andere Spanje producten? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen.  Directe levering en gratis verzending!

KOOP HET HIER

of in de online Adidas shop

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Spanje -uit -shirt -2017