Spanje presentatiepak Euro 2020

Het Spaanse voetbalelftal draagt vanaf nu ook een geheel nieuw presentatiepak. Dit presentatiepak werd afgelopen week door adidas en de Spaanse voetbalbond gepresenteerd. Het presentatiepak is het trainingspak dat de selectie en staf van Spanje draagt tijdens het reizen naar de wedstrijden of bijvoorbeeld in het hotel. In dit geval draagt de selectie van Spanje dit pak in de voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en overige interlands gedurende 2020-2021, waaronder de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. In het presentatiepak wordt dus niet getraind. Hiervoor heeft men een ander trainingspak.

Spanje presentatie trainingsjack en trainingsbroek 2020-2021

Het Spanje presentatiepak voor 2020-2021 is in twee verschillende kleuren gelanceerd, namelijk in het marine blauw en in het grijs. Het donkerblauwe trainingspak wordt door de spelers gedragen en het grijze trainingspak draagt de staf. Wij bespreken het pak aan de hand van het donkerblauwe pak. Het trainingsjack is donkerblauw met lichtgroene details. De drie strepen van adidas zijn lichtgroen en staan dit jaar alleen op de onderkant van de mouwen en niet meer op de schouders van het trainingsjack. Ook de logo's van de voetbalbond van Spanje en adi op de borst zijn lichtgroen. De ster boven het embleem van de RFEF verwijst naar het gewonnen WK van 2010. Verder bevat het Spanje presentatiepak de gebruikelijke details. Het Spanje trainingsjack is uitgerust met een doorlopende rits en de zijkanten van het jack bevatten twee zakken. Het jack is verder uitgerust met een extra laagje van ripstopmateriaal. Dit houdt wind en regen beter tegen.

Het Spanje presentatiepak voor 2020-2021 wordt dit jaar compleet gemaakt door een donkerblauwe presentatiebroek. Deze trainingsbroek heeft ook alle kenmerken van het adidas Condivo 20 template. De drie strepen aan de zijkanten van de broek zijn korter dan we gewend zijn en lopen niet over de gehele bovenkant van de broek. Deze strepen zijn ook lichtgroen, evenals de logo's van adi en de RFEF aan de zijkanten van de trainingsbroek. De trainingsbroek bevat verder twee zakken met een rits aan de zijkanten. Daarnaast heeft de broek een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek naar de onderkant wat strakker valt. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je zelf naar wens de fit van de broek aan kunt passen. Adidas heeft haar trainingspakken komend jaar uitgerust met een nieuwe technologie. Deze technologie wordt de AeroReady technologie genoemd en zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Spanje presentatiepak EK 2020 bestellen

Het Spanje presentatiepak Euro 2020 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en vowlassenen. Het jack en de broek kunnen los van elkaar besteld worden. Het presentatiejack is voor volwassenen € 79,95 en voor kinderen € 69,95. De presentatiebroek is voor volwassenen € 54,95 en voor kinderen € 49,95. Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Spanje presentatiepak in de officiële adidas SHOP 

of in deze SHOP! 

Spanje presentatiepak 2020-2021