16 november 2015

Spanje presentatiepak 2016-2017

Adidas en de Spaanse voetbalbond hebben twee gloednieuwe presentatiepakken voor 2016-2017 gelanceerd. Deze presentatiepakken worden door de spelers en staf van het nationale elftal van Spanje gedragen in de voorbereiding op de EK 2016 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. In het presentatiepak werkt het Zuid Europese land geen trainingen af. Het pak wordt vooral gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en het verblijf in het hotel voorafgaande aan de wedstrijden van het elftal. Om deze reden wordt het pak ook wel een buspak of hotelpak genoemd. Adidas heeft twee verschillende pakken gelanceerd. Het ene trainingspak zal vooral gedragen worden in de voorbereiding op thuiswedstrijden en het andere pak wordt vooral gedragen ter voorbereiding op de uitwedstrijden. We bespreken beide nieuwe Spanje pakken en geven uiteraard aan waar je deze kunt kopen.

Rode Spanje presentatiepak 2016-2017

Het overwegend rode Spanje presentatiepak voor Euro 2016-2017 bevat een rood trainingsjack. Dit trainingsjack is ook uitgerust met blauwe en gele accenten. De blauwe en gele accenten komen allereerst terug in de capuchon van het jack. Ook de drie strepen van Adidas aan de zijkant van het jack zijn geel. Op de borst van het jack staan de logo's van Adidas en de Spaanse voetbalbond Real Federación Española de Fútbol (RFEF). Ook deze logo's zijn geel, evenals de ster boven het logo van de RFEF. Dit is de ster die verwijst naar het gewonnen WK van 2010. Zoals op alle trainingskleding van Spanje staan de drie strepen van Adidas niet meer op de mouwen en schouders, maar lopen deze over de zijkanten van het jack en zijn geel. De bies aan de onderkant van de mouwen heeft ook gele en blauwe tinten. Verder is het jack uitgerust met twee zakken met een rits. De achterkant van het trainingsjack bevat een speciaal panel met gaatjes voor een optimale ventilatie. Het pak voor de thuiswedstrijden wordt gecompleteerd door een blauwe trainingsbroek. Deze trainingsbroek heeft een strakke pasvorm en bevat ook aan de zijkanten gele strepen van Adidas. Ook de logo's van de RFEF en het Duitse sportmerk staan in het geel op de trainingsbroek. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met twee ritsen, waardoor je de broek makkelijk over je (voetbal)schoenen aan en uit kunt doen. De broek valt strak om de kuiten en enkels.

Blauwe Spanje presentatiepak 2016-2017

Het presentatiepak dat het nationale elftal van Spanje draagt ter voorbereiding op de uitwedstrijden is geheel blauw. Op dit pak ontbreken de rode accenten. Het trainingsjack is uitgerust met een blauwe capuchon met een subtiele gele lijn. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met gele strepen van Adidas en de logo's van het merk en de RFEF staan op dezelfde plek als op het andere trainingsjack. Het blauwe trainingspak wordt gecompleteerd door dezelfde trainingsbroek als het rode pak. Beide nieuwe Spanje presentatiepakken voor Euro 2016 en 2016-2017 bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Climacool technologie van Adidas. Deze technologie zorgt voor ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht. Het nieuwe Spanje pak wordt gedragen door sterren als Diego Costa, Busquets, Isco, Ramos, Torres, Alba en nog meer sterren. Spanje en Adidas lanceerden ook een speciaal trainingspak waarin het land de trainingen en warming up afwerkt ter voorbereiding op de Euro 2016 wedstrijden.

Spanje presentatiepak EK 2016 kopen

Het nieuwe Spanje presentatiepak 2016-2017 kan je zowel voor KIDS als volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het trainingspak voor kinderen is € 100,- en voor volwassenen ongeveer € 120,-. Wil je andere Spanje producten kopen, zoals de nieuwe voetbalshirts? Check dan het overzicht hiernaast. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking, die de spelers ook dragen. Of check goedkopere retro shirts en t-shirts in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

KOOP HET HIER
of in de officiële Spanje Adidas shop!

Rode -Spanje -presentatiepak -2016-2017

Blauwe -Spanje -presentatiepak -2016-2017