12 november 2015

Spanje pre match top 2016-2017

Flitsende inloopshirts lijken een trend te worden op Euro 2016. En zeker die van Adidas. Vandaag zijn namelijk de nieuwe inloopshirts of pre match tops van Spanje voor 2016-2017 officieel gelanceerd. Deze pre match trainingsshirts worden door het nationale elftal van Spanje gedragen tijdens het warmlopen voorafgaande aan de Euro 2016 wedstrijden in Frankrijk en voorafgaande aan de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Spanje en kledingsponsor Adidas hebben twee verschillende inloopshirts gelanceerd. Het donkere pre match shirt wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden gedurende 2016-2017 en het geel/wit/rode pre match top wordt vooral gedragen tijdens het warmlopen voor de uitwedstrijde. We bespreken beide designs!

Spanje warming-up trainingsshirts 2016-2017

Het Spanje pre match top 2016-2017 voor thuiswedstrijden is overwegend navy blauw en loopt naar onder over in een helder blauwe kleur. Verder wordt het inloopshirt gekenenmerkt door de all-over print van de naam van het land over het gehele shirt. Daarnaast wordt het shirt gekenmerkt door de drie gele strepen aan de zijkanten van het shirt en de ronde hals. De mouwen zijn geheel navy blauw. De linker borst bevat het logo van de Spaanse voetbalbond met daarboven een gouden ster, welke verwijst naar het gewonnen WK van 2010. De andere borst bevat het logo van Adidas. Het inloopshirt voor de uitwedstrijden heeft een geheel ander design. Deze is aan de bovenkant geel en loopt vanaf de borst door middel van een splash effect over in het wit. Ook dit pre match top is uitgerust met een ronde hals en op de zijkanten staan de drie strepen van Adidas in het rood. De logo's van de Spaanse voetbalbond en Adidas staan op dezelfde plek als op het andere pre match trainingsshirt. Opvallend aan het geel/wit shirt is dat op de achterkant de naam van het land staat (ESPANA). Check hieronder de foto's van de nieuwe Spanje inloopshirts voor 2016-2017. Eerder presenteerden de voetbalbond en Adidas al de nieuwe Spanje trainingsshirts voor 2016-2017. Alle trainingskleding van het Zuid Europese land is uitgerust met de Climacool technology van Adidas, welke voor verkoeling, ventiliatie en transport van vocht naar de buitenkant van het shirt zorgt. Deze shirts worden gedragen door sterren als Ramos, Torres, Busquets, Fabregas en Silva. 

Spanje inloopshirt 2016-2017 kopen

De prijs van de nieuwe Spanje inloopshirts 2016-2017 is € 60,- voor volwassenen en voor kinderen zijn de shirts ongeveer € 45,- in de onderstaande shops. Wil je liever andere Spanje producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten van Spanje hiernaast of hieronder. Of laat bijvoorbeeld je Spanje shirt voorzien van de officiële bedrukking van alle sterspelers! Directe levering en gratis verzending!

KOOP HET HIER!

Spanje -pre -match -trainingsshirt -2016-2017

Spanje -pre -match -training -shirt -2016-2017