Spanje keepersshirt 2020-2021

De keepers van het Spaanse elftal gaan Dutch! De Gea, Pau Lopez en Kepa Arrizabalaga dragen tijdens Euro 2020 namelijk een oranje keepersshirt. Dit nieuwe keeperstenue werd door de Spaanse voetbalbond tegelijkertijd met het Spanje thuisshirt voor 2020-2021 gelanceerd. Dit nieuwe keepersshirt dragen de keepers van Spanje ook tijdens de kwalificiatie-en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden.

Oranje Spanje keeper shirt en tenue 2020/2021

Waar het nieuwe thuisshirt van Spanje geïnspireerd is door de vlag van de Zuid Europeanen, is het keepersshirt van ''La Roja'' geheel in stijl van de kleuren van de stad Valencia, oranje dus. Het keepersshirt van het Spaanse elftal bevat verder alle kenmerken van het nieuwe adiPro20 template. Het Duitsland keepersshirt heeft hetzelfde design. Kenmerkend aan dit template is de print aan de zijkanten van het voetbalshirt. Deze all-over print heeft wat weg van opstijgende rook en heeft twee tinten oranje. Dit design komt ook weer terug in de toelopende adidas EQT collar van het keepersshirt. Deze kraag is geïnspireerd door de tenues van adidas in de jaren '90. Het logo van het Duitse sportmerk, dat sinds 1992 de teamkleding van het Spaanse elftal verzorgt, staat op de rechterborst in het zwart. De andere borst is uitgerust met het embleem van de Spaanse voetbalbond, de Real Federación Española de Fútbol (RFEF). Dit logo is ook een combinatie van oranje en zwart. De ster boven het logo verwijst naar het gewonnen WK van 2010.

Het Spanje keeperstenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe Spanje tenue. Deze tenues zijn door het Duitse sportmerk ook uitgerust met een nieuwe technologie. Deze technologie wordt de AeroReady technologie genoemd en zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het keeperstenue dat vanaf nu gedragen wordt door de keepers van Spanje.

Spanje keepersshirt kopen

Het oranje Spanje keepersshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 89,95 en dit shirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkel kun je het shirt bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Spanje keepersshirt in de officiële adidas SHOP 

of in deze SHOP!