11 november 2015

Spanje keepersshirt 2016-2017

Het nieuwe keepersshirt van Spanje voor Euro 2016 is vandaag bekend gemaakt door Adidas en de Spaanse voetbalbond. Dit keepersshirt wordt door sterren als De Gea (Manchester United), Casillas (FC Porto) en Rico (Sevilla) gedragen tijdens de EK 2016 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is het nationale elftal van Spanje ingedeeld in poule G met Italië, Albanië, Isreal, Macedonië en Liechtenstein. Tijdens Euro 2016 dient ''La Roja'' haar in 2012 veroverde Europese kampioenschap te verdedigen. De keepers van Spanje verdedigen het doel in ieder geval met een apart keepersshirt.

Spanje Euro 2016 keeperstenue

Het nieuwe Spanje keepersshirt 2016-2017 is overwegend licht blauw en bevat donkerder dunne blauwe horizontale strepen over het shirt. Verder bevat het keepersshirt een wat hogere ronde hals met daaronder een klein v-design. Ook de mouwen en schouders en hebben een wat donkerder blauw design. De schouders zijn bovendien uitgerust met een design van driehoeken, welke door Adidas het ''triangle design'' genoemd wordt en een verwijzing is naar de speelstijl van het nationale elftal van Spanje. Dit design is ook te vinden op het nieuwe Euro 2016 thuisshirt van Spanje. Opvallend aan het nieuwe keepersshirt van La Roja is dat de drie strepen van Adidas aan de zijkanten van het voetbalshirt te vinden zijn. De rechter borst is uitgerust met het logo van Adiads en de linker borst bevat het logo van de Spaanse voetbalbond RFEF met daarboven een ster. Deze ster is een verwijzing naar het gewonnen WK van 2010. Het nieuwe Spanje keeperstenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een wit keepersbroekje waarop ook de logo's van de voetbalbond en Adidas staan. De Duitse kledingsponsor verzorgt sinds 1992 de kleding van alle vertegenwoordigende elftallen van Spanje. De kousen van het nieuwe Spanje keeperstenue zijn overwegend wit met aan de bovenkant een licht blauwe band en donker blauwe band. De letters van de RFEF staan in het licht blauw op de sokken. Check hieronder de foto's van het nieuwe Spanje keepersshirt, waarin sterren als de Gea, Casillas en Rico gaan spelen tijdens het EK en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK. De tenues van het nationale elftal zijn door Adidas uitgerust met de Climacool technologie, waardoor de keepers van Spanje optimaal kunnen presteren.

Spanje keepersshirt kopen

Het nieuwe Spanje keepersshirt 2016-2017 kan je vanaf begin 2016 kopen voor KIDS en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. Bovendien is het mogelijk het keepersshirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de keepers. Dit betreft de officiële bedrukking die de keepers van het nationale elftal ook dragen. Check ook andere producten van Spanje in het overzicht hiernaast en hieronder en vergelijk de prijzen van de shirts. Directe levering en gratis verzending!

KOOP HET HIER! 

of in de Spanje shop van deze store


Spanje -keepersshirt -2016-2017