29 januari 2016

San José Earthquakes voetbalshirts 2016

De nieuwe San Jose Earthquakes voetbalshirts voor 2016 zijn vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de Amerikaanse club. In deze shirts speelt San Jose Earthquakes de wedstrijden in de Major League Soccer gedurende 2016. Vandaag zijn zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de club bekend gemaakt. Uiteraard bespreken we ze allebei.

San José Earthquakes thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe San Jose Earthquakes thuisshirt 2016-2017 is geheel in stijl van de clubkleuren van San Jose Earthquakes en is overwegend rood met een rode band over de linkerkant van het shirt. Deze bevat bevat flitsende v strepen. Verder zijn de mouwen van het voetbalshirt geheel rood, evenals de drie Adidas strepen over de zijkanten van het shirt. De mouwen worden afgesloten door een witte bies en de ronde hals van het shirt is ook rood. De linker borst van het voetbalshirt van de Earthquakes is uitgerust met het logo van de club. Boven dit logo prijken twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen MLS Cups in 2001 en 2003. De onderkant van het shirt bevat een speciaal label met daarop SJ74 en verwijst naar het oprichtingsjaar van de club. De mouwen bevatten de MLS badge, welke geheel in stijl is van de clubkleuren van San Jose Earthquakes: rood/wit. Sponsor Sutter Health versiert het midden van het voetbalshirt. Het nieuwe tenue van de Amerikaanse club wordt gecompleteerd door een wit short en witte kousen met rode accenten.

San Jose Earthquakes uitshirt 2106

Het nieuwe uitshirt van San Jose Earthquakes is geheel blauw en bevat ook het flitsende design van v-banen in verschillende tinten blauw over het shirt. De mouwen van dit voetbalshirt zijn zwart, evenals een strip die langs de zijkanten van het voetbalshirt loopt. Opvallend is dat op het uitshirt de Adidas trademark strepen in het wit over de mouwen lopen. De MLS badge op de mouwen is in stijl van de kleuren van het uitshirt en is blauw/zwart. Verder is het shirt uitgerust met een zwarte v-hals en bevat de onderkant van het voetbalshirt aan de rechterkant de vlag van de Verenigde Staten. De logo's van Adidas, de club en Sutter Health staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De binnenkant van beide shirts bevat overigens ook een rode strip, waarin de naam van de club is verwerkt. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje met blauwe details. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van de Amerikaanse club.

San Jose Earthquakes voetbalshirt kopen

De voetbalshirts van San Jose Earthquakes kan je vanaf april 2016 kopen in de online MLS shop van Subside Sports. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Of check het unieke retro voetbalshirt van de club bij Sportus.nl

San -jose -earthquakes -thuisshirt -2016
San -jose -earthquakes -uitshirt -2016