San Jose Earthquakes uitshirt 2022-2023

The Creator Kit! Het is de naam van het nieuwe San José Earthquakes uitshirt 2022-2023, dat afgelopen weekend officieel werd gelanceerd door adidas en de Amerikaanse voetbalclub. In dit voetbalshirt speelt San José Earthquakes de Major League Soccer uitwedstrijden in 2022 en 2023. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. SJ Earthquakes speelt ook dit seizoen weer in de Western Conference, waar het vorig seizoen als tiende eindigde. Adidas is de kledingsponsor van de ''Quakes.'' Het Duitse sportmerk verzorgt namelijk de tenues van alle Major League Soccer clubs.

San José Earthquakes uit shirt en tenue 2022/2023

Het nieuwe San José Earthquakes uitshirt 2022-2023 staat geheel in het teken van de fans van de club uit San Jose. Alle details die in het tenue zijn verwerkt, verwijzen hiernaar. Het voetbalshirt is volledig lichtgrijs en bevat verder zwarte details. De ronde hals en de adidas strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor het design van dunne horizontale strepen, die op de zijkanten van het voetbalshirt verwerkt zijn. Ook de band aan de onderkant van de mouwen en alle logo's op het uittenue van de Amerikaanse club zijn zwart. De rechterborst is uitgerust met het adidas performance logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Dit is een monochrome badge. Dit betekent dat de badge in stijl is van de kleuren van het tenue en niet de gebruikelijke kleuren heeft, in dit geval zwart/grijs. Boven het logo staan twee sterren, welke verwijzen naar de MLS kampioenschappen in 2001 en 2003. Hoofdsponsor Intermedia Cloud Communications versiert het midden van het voetbalshirt. Dan de details. De binnenkant van de hals bevat de tekst: ‘La Unión hace la Fuerza' (Eenheid maakt kracht) en symboliseert hoe ieder individu binnen de club, fanbase en gemeenschap samenkomt door ieder op zijn eigen manier iets toe te voegen. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat de naam van de staat, verwijzend naar de trots die iedereen heeft. Verder bevat de linkermouw de officiële Major League Soccer badge. Deze badge is in stijl van de kleuren van het tenue en is dus ook zwart/grijs. Het San José Earthquakes uittenue wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. De kousen van het tenue hebben ook deze kleurencombinatie.

Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de nieuwe San José Earthquakes tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het voetbalshirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Cowell, Johan López, Gregus, Espinoza, Calvo, Bouda, Ebobisse, Tsakiris en nog meer spelers. De club speelt in 2022 de thuiswedstrijden in het Avaya Stadium in het San Jose Earthquakes thuisshirt 2021-2022.

San José Earthquakes voetbalshirt bestellen

Het San José Earthquakes uitshirt 2022-2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de club. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95. In de onderstaande winkels vind je wel andere MLS tenues en kun je deze ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Major League Soccer voetbalshirt altijd in deze SHOP

of deze winkel! 

San José Earthquakes uitshirt 2022-2023

San Jose Earthquakes uitshirt 2022-2023

San Jose Earthquakes uitshirt 2022-2023